Actie van de week – dikke korting op ontbijt bij Lunchroom De Katterug

In de wekelijkse rubriek ‘Actie van de week’ tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, kortingen en deals. Zo bespaar jij geld op de leukste uitjes, het lekkerste eten en de tofste evenementen in Tilburg. Deze week tippen we je met een actie die niet alleen deze week, maar altijd geldig is! Benieuwd naar de actie? Lees dan snel verder!

In het begin van dit jaar namen we een kijkje in de pas vernieuwde Lunchroom De Katterug, ze hebben het interieur flink op de schop genomen, maar ook de menukaart is vernieuwd. Zo hebben ze ruime keuze aan lunch én borrel, daarnaast kun je er ook terecht voor een uitgebreide ontbijtkaart. Ideaal als je een dagje shoppen in Tilburg goed wilt beginnen met een lekkere bak koffie of thee met een stevig (of luchtig) ontbijt. Voor de vroege vogels heeft Lunchroom De Katterug een leuke verrassing. Kom je namelijk voor 10:30 uur ontbijten bij de lunchroom, dan profiteer je van dikke kortingen!

Profiteren maar!

Wanneer je voor 10:30 uur komt ontbijten, betaal je bijvoorbeeld slechts €7,95 (normaal €9,95) voor een ‘Katterug’ ontbijt. Bij dit uitgebreide ontbijt krijg je een verse jus d’orange, een croissant met jam, ham & kaas met minibroodjes of vloerbrood én een mini yoghurt bowl. Daarnaast kun je ook kiezen uit twee spiegeleitjes op vloerbrood voor €9,00 en een croissant met luxe roomboter voor slechts €3,00. Voor American pancakes met Nutella of rood fruit betaal je voor 10:30 uur slechts €7,50. Als je zin hebt in een yoghurt bowl, kost dit je €6,25 voor 10:30 uur. Wil je de ontbijtkaart op je gemakje bekijken? Check dan onderstaande foto.

De vernieuwde Lunchroom De Katterug

Er is een heleboel veranderd bij Lunchroom De Katterug. Het eerste wat opvalt in de zaak, zijn de gouden tinten. Daarnaast hebben ze gekozen voor nog meer lichtere kleuren. Op deze manier oogt de lunchroom een stuk groter en ruimer. Naast het behang en de kleur, heeft het oude meubilair schoon schip moeten maken voor nieuwe meubels. Zo kun je met een groter gezelschap lekker neerploffen op een ronde bank om lekker te gaan ontbijten, lunchen of borrelen. Je kunt nu ook gezellig met vrienden of familie aan de hoge tafels zitten om te genieten van al het lekkers op de menukaart. Wij hebben natuurlijk al een kijkje binnen genomen. Benieuwd? Check dan snel onderstaande video!

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)

Meer informatie

Wil je up-to-date blijven en geen enkel nieuwtje missen van Lunchroom De Katterug? Volg de lunchroom dan via Instagram en Facebook!

Dossier: Binnenstad

Meer acties over Binnenstad Tilburg