logo

Leer golfen tijdens de StartGolf Cursus bij Prise d’Eau Golf

Prise d'Eau

Golf is heerlijk. Je bent altijd buiten, je spant je fysiek in en daagt jezelf mentaal uit. Golf is nooit hetzelfde, maar genieten is het elke keer. Je speelt je eigen spel, maar ook met anderen. Golf is een sport voor iedereen, voor een leven lang. Om overal te mogen golfen heb je ‘handicap 54’ nodig (vroeger ‘GVB’). Dat haal je bij Prise d’Eau met een StartGolf cursus in zes weken. Of in één week tijdens de zomercursus! Lees snel verder. 

Je volgt elke week een les en je golft in een groep van maximaal acht personen, zodat de golfleraar tijd en aandacht voor iedereen heeft. Je gaat al vanaf de eerste les de golfbaan op, zodat je leert spelen op de baan. Buiten de lessen mag je onbeperkt oefenen en golfen op de Par3 baan. Binnen no-time sla je met een goeie swing de bal minstens 100 meter over de fairway!

Waarom kiezen voor een startcursus bij Prise d’Eau?

 • Leuk en veelzijdig: Prise d’Eau is een gezellige 27 holes golfbaan, met een uitstekende horecagelegenheid. Op de grote driving range kun je vanaf twee kanten afslaan. Bij het overdekte gedeelte kun je interactief oefenen met Toptracer. Er zijn veel oefenfaciliteiten om alle onderdelen van het golfen onder de knie te krijgen. Je kunt golfen op de Par3 baan (populair bij beginners) of op één van de grote lussen 9 of 18 holes spelen (met handicap 54).
 • Jarenlang plezier: Prise d’Eau leert je écht golfen. Het is geen golffabriek met ‘je GVB-in-1-day’, want daar heb je uiteindelijk helemaal geen plezier van. Golfen leer je niet in één dag. Prise d’Eau leert je in zes lessen de basis van golfen, zodat je na de cursus de baan op kunt en met plezier een rondje golft. En wil je daarna verder lessen volgen? Dat kan natuurlijk ook!

StartGolf is inclusief:

 • 6 lessen van 2 uur – met een deel van de les direct op de golfbaan;
 • Theorieles en examen (met examengarantie);
 • Ballen & clubs;
 • 6 weken onbeperkt toegang tot de Driving Range;
 • 6 weken onbeperkt toegang tot de oefenfaciliteiten;
 • 6 weken onbeperkt speelrecht op de PAR 3 baan.

Startdata StartGolf Cursus juni

In juni beginnen met golfen? Dat kan! Er zijn verschillende startmomenten voor de cursus. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

 • Zondag 11 juni: 15:00 – 17:00 uur
 • Maandag 12 juni: 19:00 – 21:00 uur
 • Dinsdag 13 juni: 19:00 – 21:00 uur
 • Donderdag 29 juni: 19:00 – 21:00 uur

Ben je al met een groep van vier personen? Dan kun je je aanmelden voor de StartGolf Cursus als privé groep. Kijk voor meer informatie op de website.

Zomercursus

Wil je in één week je handicap halen? Dat kan! Van 17 t/m 20 juli biedt Prise d’Eau een Zomercursus aan. Tijdens deze cursus krijg je maandag 17 juli t/m donderdag 20 juli les van 13:00 tot 16:00 uur.

Prijs

Een cursus StartGolf kost € 379,- per persoon. Hier zit alles bij inbegrepen. Je kunt het hele jaar door beginnen aan de StartGolf Cursus.

Uiterlijk één week voor aanvang krijg je vanuit Prise d’Eau bevestiging voor de definitieve startdatum van de cursus. Bij onvoldoende deelnemers wordt in overleg de aanvangsdatum van de cursus verplaatst. Annuleren is tot 15 dagen voor aanvang kosteloos mogelijk. Annuleer je minder dan 14 dagen voor aanvang, dan worden er kosten in rekening gebracht: annuleren vanaf 14 dagen voor aanvang: 25%. Annuleren vanaf 7 dagen voor aanvang: 50%. Annuleren vanaf 2 dagen voor aanvang: 75%. Annuleren minder dan 48 uur voor aanvang: 100%.

Meer informatie

 • Als je een StartGolf cursus in de avonduren in de winter volgt, zijn lessen in de baan niet mogelijk omdat er geen daglicht meer is. Je herkent deze cursus aan de ‘WSG’ afkorting op het inschrijfformulier.
 • Al tijdens de lessen leer je van de Golf-Pro de etiquette- en spelregels van golf. Om je handicap 54 te halen moet je het golfregelexamen halen. Daarvoor zul je ook zelf wat moeten ‘studeren’. Je kunt gratis een theorieles volgen. Je mag dat examen zo vaak doen als nodig is en daarvoor betaal je niks extra’s. De meeste golfers slagen overigens in één keer.
 • Tijdens de looptijd van je cursus kun je clubs lenen (ook buiten de les als je komt oefenen). Je hoeft dus niets aan te schaffen (ook geen speciale outfit of schoenen). Bij de lessen zijn ballen inbegrepen.
 • Je handicap 54 registratie is niet inbegrepen bij de cursus. Je kunt je NGF registratie via Prise d’Eau laten verzorgen en je wordt dan automatisch ‘friend van Prise d’Eau’. Je kunt je registratie aanvragen zodra je het golfregelexamen gehaald hebt. Op je NGF pas staat vanaf dat moment ‘baanpermissie’ vermeld. Zodra je een qualifying golfronde speelt en minimaal 19 punten haalt, verandert ‘baanpermissie’ in ‘Handicap 54’ of lager en kun je op bijna alle golfbanen terecht.
 • Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op de website van Prise d’Eau.