Laden Evenementen

Blokgolf in de Hall of Fame

Informatie
Datum:
08 december 2023 20:30
-
09 december 2024 02:00
Prijs: €10,
Locatie:Hall of Fame

Synth wave avonturiers opgelet! Het is weer tijd voor een nieuwe Blokgolf. Zo net voor de feestdagen kunnen we genieten van de dansbare grooves van de 3-mans formatie ‘Straaljager’. Daarnaast zijn er genoeg ruwe talenten die met hun experimentele beats, jullie live meenemen op hun muzikale reis. Ben jij in de mood voor oldschool dubstep? Dan pakt OBVRS jou helemaal in! Ga je toch iets lekkerder los op de etherische pop van ‘Liza Driez’, dan is dat ook helemaal oké.

Vervolgens vliegen we door de geluidsbarrière met Liza Dries. De in Keulen gevestigde kunstenaar en producer, onderzoekt de crossovers van experimentele geluiden en etherische popmuziek. Haar liedjes verbeelden een wereld die veel zachter is dan de werkelijkheid, waar intieme thema’s worden vervreemd door digitale, glitchy geluiden en stemvervormingen.

De uit Eindhoven afkomstige OBVRS neemt ons mee naar buiten de dampkring. Intergalactische klanken van dubstep en drum and bass voeren hier de boventoon. Met zijn modulaire synth weet hij iedereen achterover te blazen. Durf jij het aan?!

Programma:

  • Straaljager
  • OBVRS (Dubstep & Drum & Bass)
  • Liza Dries (etherische popmuziek)

Meer informatie

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Bestel dan jouw tickets via deze link!