Laden Evenementen

Naar de overkant van de nacht bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
16 september 2022 20:30
-
18 september 2022 21:30
Prijs: €17,
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst
Win 2x2 tickets

Op 16, 17 en 18 september speelt Afslag Eindhoven bij Theater De Nieuwe Vorst een voorstelling die de diepere laag van carnaval bloot legt: een fysiek bezinningsritueel. Voor jou als Kruikenzeiker wellicht interessant!

Naar de overkant van de nacht vertelt het verhaal van de 40-jarige stratenmaker Ralf, die zijn leven op de rails probeert te krijgen of juist probeert te laten ontsporen. Ralf komt uit het Westen, maar viert carnaval in Venlo. Voor het eerst sinds vijf jaar is hij weg van huis, weg van de intensieve zorg voor het gezin van zijn vriendin Sara. Wat leert hij in die vloeibare nacht van saamhorigheid, van warmte en vrolijke dwaasheid?

Zwalkend in een heerlijke roes beziet hij zijn leven, en hoe hij zichzelf is kwijtgeraakt. Het is een eenzame onderdompeling in een overrompelend feest, in de hoop gelouterd weer boven water te komen.

Meer informatie

Een kaartje voor Naar de overkant van de nacht koop je voor €17,-. Ben je jonger dan 25 jaar en student? Dan betaal je €10,-. Kaartjes bestel je hier. Ben je benieuwd naar de volledige agenda van De Nieuwe Vorst? Klik hier voor het uitgebreide programma.