Surprise maken bij Ontdekstation013

Informatie
Datum:
28 november 2021
Prijs: €8,-

Ontdekstation013 heeft een leuke én handige sinterklaasactiviteit: kom je surprise maken! Gebruik de voorbeelden die Ontdekstation013 heeft gemaakt of ga aan de slag met je eigen idee. Er zijn allerlei materialen beschikbaar, waarbij ook wordt gelet op recycling. Lees snel verder.

Wat kun je verwachten?

Het leukste feest van het jaar komt er weer bijna aan! Moet jij nog een surprise maken? Dan ben jij bij het Ontdekstation013 op het juiste adres. In een speciale workshop ga je een grappige, coole, stoere, lieve of gave surprise maken, net wat er bij jou of jouw getrokken lootje past. We hebben heel veel leuke voorbeelden verzameld!

Piepschuim snijden

Eerst ga je bedenken wat je gaat maken en wat je daarvoor nodig hebt. Wat past bij de persoon voor wie je een surprise gaat maken? En is het groot genoeg om je cadeautje daarin te stoppen? Als basis kun je gebruik maken van recyclebare materialen, zoals petflessen, schoenendozen, karton, scrapmateriaal van oude apparaten, drinkpakken etc. En om je surprise superleuk aan te kleden hebben we allerlei knutselmaterialen zoals glitters, touw, rietjes, verf, gekleurd papier etc. Ook kun je gebruik maken van piepschuim en de aanwezige piepschuimsnijders. Onze workshopbegeleiders helpen je op weg.

Wanneer?

De surprisedag is op zondag 28 november, ’s ochtends van 10:00 – 12:30 uur en ’s middags van 13:30 – 16:00 uur. Ouders kunnen kiezen: meedoen met de kinderen, relaxen in de horecahoek of de kinderen overdragen aan de workshopbegeleiders en na 2,5 uur weer komen ophalen. Je kunt je van tevoren aanmelden via de website. Wacht niet te lang, want vol=vol. De kosten bedragen €8 per kind en € 2,50 per volwassene. Volwassenen kunnen de kinderen ook overdragen aan de workshopbegeleiders, dan is er geen ticket nodig.