Laden Evenementen

Theatershow over hoogbegaafdheid in Cultureel Centrum Jan van Besouw

Informatie
Datum:
07 maart 2023
Tijd:
20:00 tot 21:30
Prijs: €7,50
Locatie:Cultureel Centrum Jan van Besouw
Theatershow hoogbegaafdheid

Kom meer te weten over het intense leven over het soms intense leven van van een hoogbegaafd persoon in verhaal & muziek. Dorien van der Steen neemt je mee tijdens avond. Lees snel verder.

Verwacht een ervaringsverhaal over hoogbegaafdheid wat voor herkenbare situaties zal zorgen. Hier komen veel serieuze, maar ook veel grappige momenten in voor. De emoties bij de pianomuziek en zang zullen bij  veel mensen voor herkenning zorgen.

Over Dorien van der Steen

Dorien van der Steen is musicus, en maakt vanavond haar debuut met haar verhaal, waarbij ze bijzondere kanten van hoogbegaafdheid wil delen en het belang van passende begeleiding duidelijk wil maken. Meer informatie over Dorien van der Steen of de voorstelling is te vinden op www.clustersgoirle.nl.

Meer informatie

De voorstelling is op 7 maart om 20:00 uur in de kapel van Jan van Besouw in Goirle, een ticket kost €7,50. Reserveren kan door een mail te sturen naar info@clustersgoirle.nl. Er is geen pauze. De voorstelling is zowel voor volwassenen die met hoogbegaafdheid bekend zijn, als voor professionals of volwassenen die graag eens meer te weten komen over hoogbegaafdheid.