Laden Evenementen

Vlooienmarkt op het parkeerterrein van wegrestaurant Het Vliegveld

Informatie
Datum:
02 oktober 2022
Tijd:
10:00 tot 17:00
Prijs: €3,
Locatie:Wegrestaurant ’t Vliegveld Gilze-Rijen

Op zondag 2 oktober wordt er de allerlaatste vlooienmarkt georganiseerd op het parkeerterrein van wegrestaurant het Vliegveld te Gilze & Rijen. Dit parkeerterrein moet namelijk gaan wijken voor de verbreding van de N282. Er komt dus een einde aan de jarenlange organisatie van de vlooienmarkten op dit terrein. De allerlaatste vlooienmarkt op zondag 2 oktober zal geopend zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Op dit grootse terrein kun je jezelf zich prima vermaken. Er zullen vele marktkramen opgesteld staan. Particulieren zullen hier hun overtollige huisraad voor een appel en een ei te koop aanbieden. Op deze markt kun je ook leuke dingen aanschaffen om je buitenplaats, tuin of serre gezellig aan te kleden. Zo kun je er bijvoorbeeld Franse tuinstoeltjes, zinken kuipen, bloempotten, tuinkabouters en kleine meubeltjes tegenkomen.

Meer informatie

Dus kom ook op zondag 2 oktober, en maak er een gezellige zondag van, want er valt genoeg te beleven op het parkeerterrein van wegrestaurant Het Vliegveld te Gilze & Rijen.

  • Adres : Wegrestaurant ’t Vliegveld – Rijksweg 25 – 5125NB – Hulten ( gemeente Gilze & Rijen )
  • De locatie van de markt is goed aangegeven middels pijlen
  • Als je ook voor de laatste keer op deze vlooienmarkt wilt staan, dan kun je bellen met : 0161-456291.