Laden Evenementen

Winterfilm: Belgica – Felix Van Groeninge bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
19 februari 2023
Tijd:
15:30 tot 17:30
Prijs: Pay what you want
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst

Op iedere zondag van februari kun je terecht bij De Nieuwe Vorst voor een leuke film. Op zondag 19 februari staat de film Belgica op het programma. Lees snel verder.

Over Belgica

Frank en Jo zijn twee Gentse broers die beslissen om samen een café te openen: de Belgica. De zaak groeit uit tot een onverwachts succes en wordt de hotspot van het plaatselijke nachtleven. Maar de populariteit begint te knagen aan hun broederlijke band.
Een deels autobiografische film over het Gentse muziekcafé Belgica en de twee – onderling nogal verschillende – broers die die tent runnen. De opzwepende muziek van Soulwax zorgt ervoor dat de film geen moment inzakt.

Pay what you want

Voor deze voorstelling hanteren we ‘pay what you want’. Jij bepaalt zelf wat je wilt en kunt betalen. Van elk bedrag, hoe klein ook, worden wij blij en het helpt ons werk van jonge makers te kunnen blijven presenteren.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de film? Neem dan een kijkje op de website van De Nieuwe Vorst. Wil je alvast een voorproefje van de film? Kijk dan de trailer hier!