Excento

EXCENTO.jpg
Informatie
Adres:5038TL, Tilburg
Vandaag geopend tot 17:00
Over Excento

Excento is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in dansschoenen. In 2002 is het bedrijf gestart door Sandra Wijffelaars, de eigenaresse. Zij heeft ruim 20 jaar danservaring. Vanuit haar passie voor dansen is de winkel ontstaan. Voor veel kennis, deskundigheid, goed en gedegen advies en een breed assortiment ben je bij Excento op het juiste adres.

Excento

Excento heeft een ruime keuze aan dansschoenen van verschillende merken. Dus voor ieder wat wils. Er is veel keuze voor de dames maar ook voor heren hebben ze een assortiment latin-, ballroom en salsaschoenen. Naast dansschoenen heeft deze winkel uiteraard ook dans-, uitgaans- en gelegenheidskleding voor dames. Ook zijn hier alle benodigdheden voor klassiek ballet, musical, tap-dance, jazzballet, hiphop, streetdance, flamenco etc. te koop. Kortom, het is dé‚ danswinkel van Nederland waar je als danser zeker een keer geweest moet zijn.

Gratis advies

Je krijgt bij Excento gratis advies bij aanschaf van een paar dansschoenen. In alle andere gevallen brengen ze €25 euro in rekening. Wat kun je van Excento verwachten van het advies? Ze beoordelen aan de hand van je voet welke schoen het beste bij je voeten past qua leest en pasvorm en maat.

Ze beoordelen en adviseren door je voeten te bekijken en samen met jou een doorpassessie te doorlopen. Het proces van het advies kan tijdrovend zijn. De duur kan tussen de 5 en 60 minuten liggen afhankelijk van de complexiteit. Het advies dat ze geven is en blijft een advies. De keuze die je uiteindelijk maakt is uiteraard je eigen verantwoordelijkheid. Met het advies dat zij geven hebben ze het beste met je voor als danser. Het advies is gebaseerd op kennis en ervaring.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  13:00 - 19:00
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  13:00 - 19:00
 • Zaterdag :
  12:00 - 17:00
 • Zondag :
  Gesloten