Fietsenwinkel.nl

fietsenwinkel.nl_.jpg
Informatie
Adres:5038 TL, Tilburg
Opent maandag om 10:00
Over Fietsenwinkel.nl

In hartje Tilburg vind je Fietsenwinkel.nl (en testcenter) aan de Schouwburgring. De deuren staan hier zeven dagen per week wagenwijd voor je open. Plan een proefrit in, dan weet je 100% zeker dat de expert alle tijd voor je heeft.

In de fietsenwinkel in Tilburg staan allerlei soorten (stads)fietsen en e-bikes voor je klaar. Test mee dan negen verschillende merken en vergelijk motorsystemen zoals Bosch, Bafang, Shimano Steps en Ecomo. Kortom: genoeg te beleven en te proberen.

Gespecialiseerd in sportfietsen

Deze winkel in Tilburg is gespecialiseerd in sportfietsen. In deze winkel kun je de specialisten (en tegelijk ook liefhebbers) alles vragen over racefietsen en mountainbikes. Amateur of prof: in deze winkel staat een groot assortiment aan sportfietsen voor je klaar. Voor ieder budget zit er wel iets tussen en het mooiste is: je kunt ze allemaal proberen! Daarnaast hebben ze ook onmisbare accessoires voor je, zodat je compleet de weg op kunt.

Speed Pedelec testcenter

Op zoek naar speciale speed pedelecs waarmee je wel 45 km/h kunt rijden? Tilburg is één van de elf winkels in Nederland die naast stadsfietsen en e-bikes ook gespecialiseerd is in speed pedelecs. Testmodellen van Stromer en Riese & Müller staan voor je klaar en ook vind je er meteen handige speed pedelec accessoires die je eigenlijk niet kunt missen. De specialisten weten werkelijk alles over deze snelheidsmonsters en kunnen samen met jou de ideale speed pedelec uitzoeken. Je kunt hem zelfs naar wens samenstellen!

Fiets-servicepunt

In de winkel in Tilburg staat het Fiets-servicepunt voor je klaar voor onderhoud en service. De ervaren monteurs verstaan hun vak en houden (of brengen) jouw fiets in topconditie.

Openingstijden
 • Maandag :
  10:00 - 18:00
 • Dinsdag :
  10:00 - 18:00
 • Woensdag :
  10:00 - 18:00
 • Donderdag :
  10:00 - 18:00
 • Vrijdag :
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag :
  10:00 - 17:00
 • Zondag :
  12:00 - 17:00