Gastrovino-Harboury

Gastrovino-Harboury
Informatie
Adres:Havendijk 75 5017 AL Tilburg
Geopend vanaf 18:00
Harboury
Over Gastrovino-Harboury

Welkom bij Gastrovino-Harboury: dé bestemming om elke dag van de week het ultieme weekendgevoel te ervaren. Maar laten we eerlijk zijn, er is één gevoel dat we stiekem nog meer koesteren: het vakantiegevoel. En bij Gastrovino-Harboury is dat gevoel nooit ver weg.

Gastrovino-Harboury neemt je mee op een smaakvolle reis door de betoverende keukens van Italië, Spanje, Frankrijk en Portugal. Onze passie voor culinaire ontdekkingen brengt deze vier landen samen op één plek, waar het genot van eten en drinken centraal staat.

Voor de ware levensgenieters heeft Gastrovino-Harboury een schat aan prachtige wijnen en tafels vol verrassende gerechten die gedeeld kunnen worden. Stel je eens voor: een uitgebreide borrel met vrienden waarbij de tafel gevuld is met smaakvolle hapjes en het glas gevuld is met een verrukkelijke wijn. De gesprekken vloeien, de lachsalvo’s zijn niet te stoppen en de sfeer is onvergetelijk.

Chef’s Table

Maar er is meer. Voor de avontuurlijke fijnproevers heeft Gastrovino-Harboury de Chef’s Table, waar je jezelf kunt laten verrassen door de getalenteerde chef-kok. Neem plaats, ontspan en laat je meevoeren op een culinaire reis vol onverwachte smaaksensaties.

Of je nu komt voor een ontspannen avond met vrienden, een romantisch diner voor twee of gewoon om jezelf te trakteren op een moment van puur genot, bij Gastrovino-Harboury ben je altijd welkom. Het vriendelijke personeel staat klaar om je te verwelkomen en je te begeleiden door de uitgebreide menukaart en wijnselectie.

Openingstijden
 • Maandag :
  18:00 - 23:45
 • Dinsdag :
  18:00 - 23:45
 • Woensdag :
  18:00 - 23:45
 • Donderdag :
  18:00 - 23:45
 • Vrijdag :
  18:00 - 23:45
 • Zaterdag :
  18:00 - 23:45
 • Zondag :
  18:00 - 23:45