Inza’s Seoulkitchen

inzasseoulkitchen.jpg
Informatie
Adres:5038 SM, Tilburg
Geen openingstijden beschikbaar
Over Inza’s Seoulkitchen

Inja Koelemeijer is in Tilburg bekend van haar eerlijke en authentieke Koreaanse gerechten op de stadscamping en de Pop Up Seoulkitchen in het Deprez en de BOUWplaats. Elke eerste vrijdag en zaterdag van de maand tovert ze Locals aan de Heuvelstraat om tot een heus Koreaans restaurant. Een pure locatie voor een dito diner!

Inza’s Seoulkitchen

Inza’s Seoulkitchen staat voor eerlijk en gezond eten. De Koreaanse keuken is in de basis een zeer gezonde keuken. Kimchi (gefermenteerde groentjes) staat in de top 10 van de meest gezonde gerechten ter wereld. Verder wordt er vlees, vis, tofu en veel verse groenten gebruikt. Voor Koreanen is eten een sociale (familie)gelegenheid. Het betekent genieten van het eten, drinken en samenzijn. Omdat gezond eten begint met kwalitatief goede ingrëdienten, haalt Inja deze zoveel mogelijk bij lokale boeren en plaatselijke slagers die weten waar hun vlees vandaan komt.

Bulgogi, Dolsot Bibimbap of een Kimchi Chigae

Huh? Kun je dat eten? Zeker! Dit zijn typische Koreaanse gerechten waar de gasten o.a. uit kunnen kiezen. Korte uitleg… Bulgogi is mals, gemarineerd rundvlees. Je eet het gevouwen in een slablad met smaakmakers zoals kimchi en ssamjang (sausje) of op rijst. De dolsot Bibimbap is rijst met 5 verschillende soorten groenten, beef en een gebakken eitje, geserveerd in een hete stenen kom (dolsot). De Kimchi Chigae is een kimchi (gefermenteerde chinese kool) stoofpot, heerlijk hartig en pittig, een populair gerecht in Korea. En er staat nog meer op de kaart..

Vanaf maart bieden wij een 3-gangen menu aan waarbij er een keuze is uit 4 hoofdgerechten. Omdat het een pop-up concept is verrassen wij onze gasten met een wisselende kaart waarbij wij soms ook à la carte zullen serveren. Houd de website in de gaten voor info per pop-up!

Reserveer en probeer

Een unieke kans om dichtbij huis de Koreaanse keuken uit te proberen! Locals is een supergezellige, intieme locatie maar met een beperkt aantal zitplaatsen, dus wil je verzekerd zijn van een plek, reserveer dan snel via www.inzas.nl of telefonisch 06-45586012

Tot ziens in Locals bij Inza’s pop up!

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten