Mo-Jo Sushi&Grill

mojologo.jpg
Informatie
Adres:5038CL, Tilburg
Opent maandag om 12:00
Over Mo-Jo Sushi&Grill

Het woord Mojo heeft tientallen vertalingen online. Mojo staat onder andere voor charme, energie, creativiteit en uitzonderlijkheid. Dit zijn een aantal woorden die Mo-Jo Tilburg beschrijft. De charme van Mo-Jo Tilburg is als geen ander.

Ze streven ernaar een rustige sfeer te creëren in de zaal en deze te combineren met achtergrondmuziek van hun dj’s op de donderdag, vrijdag en zaterdag. Het personeel staat gedurende heel de dag voor hun gasten klaar vol energie.

Wat dit restaurant Tilburg vooral kenmerkt is de uitspraak “De beste sushi van Tilburg” en dat is ook waar ze hard voor werken. Ze onderscheiden zich door de beste kwaliteit te leveren in combinatie met creativiteit. Ze zijn continu bezig met het bedenken van uitzonderlijk lekkere gerechten en er staat sushi op de kaart die je qua uitvoering nergens anders in Tilburg kunt vinden. Hier eten garandeert een leuke avond met eten van de top kwaliteit.

All-you-can-eat

Mo-Jo Tilburg hanteert een all-you-can-eat concept, waarbij men kan genieten van zowel verse sushi als van de gerechten van de grill. Mo-Jo Tilburg biedt een divers aanbod aan en garandeert de beste kwaliteit door de levering van verse producten op dagelijkse basis.

Acties

Daar komt zelfs nog bij dat wij bij Mo-Jo Tilburg via de Facebookpagina continu bezig is met het verwennen van fans met leuke acties. Benieuwd naar deze acties? Neem dan een kijkje op de Facebookpagina!

Concept

Mo-Jo is een modern Japans restaurant waar je twee en een half  uur lang kunt genieten van de speciale keuken. Ga gerust langs! Benieuwd naar het menu? Klik op onderstaande afbeeldingen voor een uitvergroting.

mojomenu

mojomenu2

Openingstijden
 • Maandag :
  12:00 - 22:30
 • Dinsdag :
  12:00 - 22:30
 • Woensdag :
  12:00 - 22:30
 • Donderdag :
  12:00 - 22:30
 • Vrijdag :
  12:00 - 22:30
 • Zaterdag :
  12:00 - 22:30
 • Zondag :
  12:00 - 22:30