Trattoria Farci

medewerker bediening
Ketelhavenplein 49
5045NE  Tilburg
013 - 850 30 88

info@farci.nl

Trattoria Farci

Farci is een Italiaanse Trattoria. Zij staan voor authenticiteit, versheid en kwaliteit met de geuren en smaken van Italië. Ze vinden het belangrijk om hun gasten een warm welkom in de Italiaanse familie te geven, door middel van uitstekende kwaliteit van gerechten, heerlijke koffie of een Italiaans wijntje geserveerd door zeer gastgerichte bediening. Ze zorgen ervoor dat je je eventjes in Italië waant.

Bij Trattoria Farci heb je keuze uit verschillende soorten gerechten uiteenlopend van antipasti, insalata, panini, tramezzini, pasta veloci en pizza al taglio. Hier zit altijd wel iets tussen wat jij lekker vindt.

Trattoria Farci

De Italiaanse familienaam Farci komt oorspronkelijk uit Sardinië. Farci bestaat uit een grote familiekring die onder de vleugels van nonna (oma) dicht bij elkaar blijft. Italië staat bekend om zijn gezelligheid, cultuur en het heerlijke eten. Zij zitten dan ook nog regelmatig met de hele familia aan tafel waar ze praten over de ingrediënten en gerechten. Zo doende is het dus ook van generatie op generatie aan elkaar doorgegeven. De eigenaresse vindt het als dochter van haar Italiaanse vader en Nederlandse moeder geweldig om in Nederland een stukje van deze Italiaanse traditie voort te zetten in haar Trattoria in de Reeshof in Tilburg.

home

 

Locatie