13x toffe vacatures in Tilburg: van fulltime jobs tot parttime functies

toffe tilburgse werkgevers

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? En wil je graag in de regio Tilburg blijven werken? Heb jij even geluk: er zijn namelijk een hoop bedrijven in Tilburg en de directe omgeving die op zoek zijn naar personeel. Wij lichten er een aantal voor je uit. 

Uitgelichte vacatures

#1: Mercure Hotel Tilburg Centrum zoekt medewerker housekeeping/algemene dienst

Lijkt het jou leuk om parttime in een schitterend hotel middenin de stad te werken? Komt dat goed uit! Mercure Hotel Tilburg Centrum zoekt namelijk een medewerker housekeeping/algemene dienst voor 15 tot 30 uur in de week. Het gaat om diensten in de avonden en het weekend.

#2: De Mandemakers Groep zoekt logistiek medewerker

Complete keukens, werkbladen, kasten en andere toebehoren inladen. Inkomende en uitgaande goederen controleren op schade. Het verwerken van retouren en aanvullen van het magazijn. Mee denken in logistieke processen en verbeteringen. Klinkt dit als muziek in je oren? De Mandemakers Groep is op zoek naar een logistiek medewerker.

#3: De AfvalSpiegel zoekt medewerkers in het veldteam

De AfvalSpiegel onderzoekt elke dag allerlei soorten afval. Van afvalsorteeranalyses tot schouwingen tot publieksonderzoek. Lijkt het jou leuk om met een club gemotiveerde en enthousiaste jonge mensen op pad te gaan? Dan is deze functie wellicht iets voor jou. Je kunt in het hele land terechtkomen en werkt op basis van dagklussen waardoor je de baan kunt aanpassen naar jouw mogelijkheden.

Nog meer gave vacatures in de regio Tilburg

Bovenstaande vacatures zijn tof, maar we hebben nog veel meer vacatures online staan. Een selectie:

Schrijf je in voor de vacaturenieuwsbrief

Denk jij: ‘hé, da’s niks voor mij’, check dan even de vacaturebank. Er staan op dit moment meer dan 170 vacatures online en daar zitten nog veel meer toffe functies tussen. Van afstudeerstagiair(e) tot verkoopmedewerker, van bijbaantjes tot full time banen. En als je op de hoogte gehouden wil worden, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: