Nieuws

studio's schouwburgring
Let op! Dit artikel is al 1091 dagen oud en wellicht niet meer relevant

141 nieuwe studio’s boven Schouwburgpromenade in verhuur

Boven de Schouwburgpromenade worden op dit moment 141 studio’s gerealiseerd voor studenten en werkenden. De opleverdatum is medio juli 2017. De studio’s gaan vanaf nu de verhuur in. 

Omschrijving studio’s

De studio’s beschikken over een ruime woonkamer met hoge plafonds en door de grote ramen heb je genoeg lichtinval. De studio’s worden met gordijnen, hoogwaardige laminaat vloerafwerking, veel lichtinval, ruim voldoende stopcontacten en met kunststof kozijnen met dubbel glas opgeleverd. De keuken is uitgerust met een tweepits elektrisch kookstel, afzuigkap, oven en koelkast met vriesvak.

De badkamer is voorzien van een toilet, douche, wastafel, toiletrolhouder, spiegel, mechanische afzuiging en nieuw tegelwerk. De badkamer wordt in zijn geheel betegeld. Ook is er een handige opbergzolder aanwezig. Bewoners kunnen hier ook een slaapvide van maken en zodoende ruimte besparen in het woonkamergedeelte. Het trapje om deze vide gemakkelijk te bereiken, wordt standaard bijgeleverd.

Afmetingen studio’s

  • Woonkamer: 3,72 x 4,65 = 17,30 m2
  • Keuken: 1,20 x 1,30 =  1,62 m2
  • Badkamer: 1,20 x 2,40 = 2,88 m2
  • Totaal: 21,80 m2

Meer informatie

Indien je geïnteresseerd bent in één van deze woningen, kan je jezelf inschrijven en direct contact opnemen met De Huissleutel. De kale huur bedraagt €537,-. Hier komen nog een aantal servicekosten bovenop. Het totale huurbedrag bedraagt €610,-. Wil je eerst wat meer informatie, check dan de pagina van de studio’s.

Reageer op dit bericht