Nieuws

nldoet
Let op! Dit artikel is al 446 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Aan deze Tilburgse NLdoet acties kun jij meedoen

Wil je iets goeds doen en lijkt het je leuk om een dagje vrijwilligerswerk te doen met jouw vrienden? Dan is dit je kans! Dit weekend kun je namelijk meedoen aan één van de projecten van NLdoet. Ze zijn nog steeds opzoek naar vrijwilligers. De activiteiten van NLdoet in Tilburg kan je hier vinden.

NLdoet in Tilburg

vrijwilligersactie

Grote projecten

Natuurschoonmaakdag

NLdoet Piushaven natuurschoonmaakdag: Op zaterdag 11 maart gaan ze met zoveel mogelijk buurtbewoners en vrijwilligers de kades en oevers van de Piushaven schoonmaken van zwerfvuil. Om zo een schonere natuur en kades langs de haven en het kanaal te krijgen.

Stichting Amarant

Stichting Amarant biedt zorg, ondersteuning en huisvesting aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Samen klussen en samen high tea’en. Op vrijdag 10 maart zullen er diverse klusjes gedaan worden in en om het appartementencomplex aan de Spaarnwoudelaan in Tilburg. Buiten de klusjes kunnen de cliënten enorm genieten van een wandeling en wordt er een high tea verzorgd.

De Wever

De Wever is de organisatie op het gebied van ouderenzorg in Tilburg. De vrijwilligers gaan de bewoners in het zonnetje zetten met een luxe lente-ontbijt en proberen zo de bewoners van de kamers af te krijgen. De bewoners kunnen zelf de keuze maken wat ze willen eten.

Thomashuis Tilburg

Bij Thomashuis Tilburg wordt de buitenboel zomerklaar gemaakt. Dat betekent snoeien, ruimen, wieden, planten in potten doen, terras en meubilair reinigen, vlonder maken, poort repareren, schilderen, kippenhok schoonmaken. Het Thomashuis biedt mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking een veilige en huiselijke omgeving. Om 10.30 uur gaan de werkzaamheden van start, ze worden na de lunch hervat om 13.30 uur.

Verwenochtend RIBW

Vrijwilligers die het leuk vinden om haren te föhnen, krulspelden te zetten, een masker te geven of nagels te lakken, kunnen aan de slag bij het RIBW. Daarbij een gezellig praatje met koffie en de verwenochtend is compleet voor de bezoekers.

In totaal zijn er meer dan tachtig NLdoet projecten in Tilburg. Bekijk de andere vrijwilligersprojecten op de website.

Reageer op dit bericht