Aangepast sporten voor sportverenigingen

Hebt u binnen de sportvereniging te maken met leden die een gedragsstoornis hebben, zoals autisme, PDD-NOS, ADHD? Dan is de themabijeenkomst ‘aangepast sporten’ interessant. Deze is op woensdag 15 oktober 2014 in sportcomplex T-Kwadraat (Olympiaplein 382 te Tilburg). Deelname is gratis voor alle sportverenigingen uit de Gemeente Tilburg.

Het programma:
19.15 uur: Inloop met koffie, thee en water.
19.30 uur: Start bijeenkomst
– Hoe herken je een gedragsstoornis?
– Wat zijn symptomen?
– Hoe ga je om met leden die een gedragsstoornis hebben?
21.30 uur: Einde bijeenkomst

Spreker
Tirtsa Swart leidt de bijeenkomst. Zij is orthopedagoog & speltherapeut bij praktijk Tatoran uit Gilze Rijen. Zij is daarnaast coach/ begeleider van een G-atletiekgroep voor kinderen met gedragsproblemen en autisme bij atletiek- en trimvereniging Spiridon. Ze heeft dus ervaring binnen een sportvereniging.

Er komen volop praktijkvoorbeelden aan bod. Als u voor 10 oktober een vraag mailt, kan Tirtsa Swart die tijdens de avond beantwoorden. Stuur uw vraag naar ben.de.fretes@tilburg.nl.

Aanmelden
U kunt zich tot en met maandag 13 oktober aanmelden door een mail te sturen naar ben.de.fretes@tilburg.nl. Er is plaats voor 40 personen (maximaal 2 personen per vereniging). Meld u dus snel aan, want vol is vol. Als uw aanmelding ontvangen is, krijgt u een bevestiging per e-mail.