Nieuws

Benefietavond Sint Maarten
Let op! Dit artikel is al 1532 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Benefietavond Sint Maarten levert ruim 10.000 euro op

Vorige week woensdag vond in Villa de Vier Jaargetijden de Crovv The Network Experience! Edition voor Sint Maarten plaats. Dat het een groot succes was, blijkt wel uit het bedrag dat is opgehaald, namelijk €10.741,-. De avond stond in het teken van geld inzamelen voor het zwaar getroffen bovenwindse eiland en je kunt wel stellen dat het inzamelen gelukt is!

Benefietavond Sint Maarten

“Het is geweldig om te zien dat er zo veel betrokken ondernemers zijn in Nederland”, vertelt Ton van de Ven (Founder & CEO van Crovv). “Ik heb de afgelopen weken meerdere keren de uitspraak gehoord: ‘Het zal je maar overkomen, je bent gewoon alles kwijt waar je jaren voor gewerkt hebt!’. Op de een of andere manier voelen ondernemers zich verbonden met de ondernemers op Sint Maarten en ik denk dat we daarom zo’n mooi bedrag hebben opgehaald. Er is goed geboden op de 52 kavels tijdens de goederen- en dienstenveiling. Ook de kaarten- en muntenverkoop heeft gemaakt dat we dit bedrag bij elkaar hebben gebracht met elkaar. Daarnaast zijn er ook diverse losse donaties binnengekomen, wat maakt dat woensdagavond de eindstand €10.741,- was.”

“Maar het houdt niet op wat ons betreft bij deze avond”, vervolgt Ton het gesprek. “We zullen de komende weken en maanden regelmatig updates delen via de Facebookpagina St. Maarten Benefietavond. Hiermee willen wij graag iedereen meenemen in de wederopbouw en kan men zien dat het geld goed besteed wordt. De vorderingen kunnen zo stap voor stap gevolgd worden. Er zijn ook nog andere plannen over hoe ondernemers de wederopbouw willen gaan steunen, maar die plannen moeten nog verder uitgewerkt worden. Wanneer ze concreet zijn, delen wij dit graag met iedereen. Nogmaals willen wij iedereen van harte bedanken voor hun betrokkenheid en giften. Ik ben zo blij en trots dat we dit voor elkaar hebben gekregen!”

Reageer op dit bericht