Nieuws

voedselbank
Let op! Dit artikel is al 502 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Benefietdiner Tilburgse voedselbank: Kenny B, zes gangen & top restaurants

Ook in Tilburg zijn er nog steeds gezinnen die wekelijks hun eten en drinken bij de Tilburgse voedselbank afhalen. Om de voedselbank een financiële injectie te geven, wordt er op maandag 5 november een culinair evenement georganiseerd: TilburgGeeft. 

Dit is een unieke samenwerking tussen Tilburgs’ beste chef-koks en leerlingen van De Rooi Pannen. Voor €75,- per persoon geniet je van een zes gangen diner inclusief drankjes en passend entertainment. Niemand minder dan Kenny B is aanwezig.

De volledige opbrengst van deze avond wordt besteed aan het toevoegen van langer houdbare producten, zoals koffie en rijst, aan de Tilburgse voedselpakketten. Daar is namelijk veel behoefte aan.

Top restaurants

La Nouvelle Auberge, Hofstede de Blaak, Kok Verhoeven, Monarh, De Houtloods en Taste! werken belangeloos mee. Samen met de Rooi Pannen en de inzet van diverse ondernemers staan ze garant voor een onvergetelijke avond. Stichting Tilburgse Voedselbank hoop dat het een jaarlijks terugkerend culinair event gaat worden.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op www.tilburggeeft.nl. Hier kun je rechtstreeks reserveren, zowel per tafel als couvert. Ben je verhinderd maar wil je wel een bijdrage leveren? Dat kan ook via de website.

Reageer op dit bericht