Nieuws

kwèèker strijkemblemen
Let op! Dit artikel is al 577 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Bestel nu je Kwèèker strijkemblemen voor op je carnavalsoutfit

Wat mag zeker niet op je kiel of carnavalsoutfit ontbreken? De Kwèèker strijkemblemen natuurlijk! We hebben dit jaar voor het eerst een oplage strijkemblemen laten maken. 

Weet je wat helemaal makkelijk is? Je kunt ze gewoon online bestellen en dan zorgen wij ervoor dat ze vanaf 26 januari bij jou thuis afgeleverd worden. De verzendkosten zijn ook nog eens helemaal gratis. Voor zo’n tof strijkembleem betaal je slechts €5,95. We hebben er maar liefst vijf verschillende laten maken. Bestel je er vier, dan krijg je er de vijfde gewoon gratis bij. Let op: van deze combideal hebben we er maar een aantal.

Kwèèker strijkemblemen kopen

Wil jij zeker zijn van Kwèèker strijkemblemen? Ga dan nu naar onze Kwèèker webshop en bestel ze gemakkelijk online. Check hieronder alvast een sfeerimpressie van de emblemen. Meer productinformatie kun je in de webshop vinden.

kweekerembleem-ge-hoeft-nie-zo-te-kweeke kweekerembleem-ge-kunt-men-toch-nie-kreege kweekerembleem-ik-keek-nie-zo-naauw kweekerembleem-tilburg-spulleke-dees kweekerembleem-ziede-gij-men-gere

Reageer op dit bericht