Nieuws

break stuff
Let op! Dit artikel is al 1638 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Break Stuff: een plek waar je alles kapot mag slaan

Voor velen misschien een lang gekoesterde wens wanneer die pc weer eens vastloopt, de printer niet werkt of je die stapel afwas op het aanrecht ziet staan: een honkbalknuppel pakken en alles kapotslaan. Vanaf dit weekend kun je ongegeneerd los gaan in de Tilburgse winkel Break Stuff.

In de nieuwe winkel aan het Koningsplein staat het kapotmaken van dingen centraal. Daniël van Amelsvoort (26 jaar) en Erik van Ginkel (36 jaar) zijn de bedenkers van het concept in Tilburg. “We hebben gemerkt dat het voor veel mensen een vorm van ontstressen is, maar ook gewoon heel erg leuk is om te doen.”

De bedoeling van Break Stuff is dus dat mensen op een ludieke, veilige en leuke manier aangeleverde spullen kapot mogen maken. “Erg veel mensen hebben toch wel ergens de drang om dit te willen doen, alleen is het lastig om thuis het servies tegen de muren te gooien of een tv in je woonkamer kort en klein te slaan.”

Zo gaat het te werk

Tijdens je agressie-sessie krijg je trouwens gezichtsbescherming en mag je zelf je wapen uitkiezen. Tijdens het rammen, slaan en gooien wordt er ook een slowmotion opname gemaakt die op Facebook wordt gedeeld. Wel zo gaaf om dat te kunnen delen met je vrienden. Na je break stuff momentje kun je in de lounge nog even nagenieten met een drankje.

Kosten

De prijzen beginnen bij 24 euro en deze sessie duurt 9 minuten. Een medium sessie duurt 15 minuten en zal 29 euro gaan kosten. En een large sessie kost 36 euro en duurt zo’n 19 minuten, maar dit is wel voor de grote sloper onder ons. Als laatste nog kunnen we speciale pakketten samenstellen met bijzondere attributen, maar die prijzen zijn op aanvraag. Break stuff opent zaterdag 17 juni aan Koningsplein 252 in Tilburg. Meer info vind je op de website.

Openingstijden

  • Maandag/dinsdag: gesloten
  • Woensdag: 16.00 – 22.00 uur
  • Donderdag: 16.00 – 22.00 uur
  • Vrijdag: 16.00 – 23.00 uur
  • Zaterdag: 11.00 – 23.00 uur
  • Zondag: 11.00 – 23.00 uur

Reageer op dit bericht