Nieuws

Let op! Dit artikel is al 4068 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Carnaval is voorbij, tijd voor de T-Parade

Klik hier voor alles over de T-Parade 2010 >>>

De carnavalswagens staan weer in de bouwhal, pakken liggen op zolder. De lente is op komst en Tilburg maakt zich op voor de vierde editie van de T- Parade. De aanmeldingsformulieren zijn de deur uit en de eerste gesprekken met oud – en potentiële deelnemers worden gevoerd. Doel voor 2010 is kwaliteitsverbetering.

Voorzitter Jean-Pierre van der Meijs: ” We zijn er vorig jaar in geslaagd om 65.000 bezoekers te laten genieten van 52 deelnemende groepen in de Parade. We doen er alles aan om dit jaar minstens eenzelfde aantal deelnemers te werven, maar richten ons in het bijzonder op de kwaliteit van de Parade. We hebben er voor gekozen om in 2010 maximaal 10 praalwagens deel te laten nemen. Een speciaal ingestelde commissie bekijkt vooraf heel kritisch bouwtekeningen en concepten om tot een goede keuze te komen. Daarnaast ondersteunen we de loopgroepen dit jaar met € 500 meer dan andere jaren, want zij brengen de Parade persoonlijk tot leven. Groepen boven de 15 personen krijgen nu € 1000.

We zijn heel blij met het feit dat Miriam Alders van Raak evenementen dit jaar de Parade organiseert. Zij kent alle deelnemers vanaf het eerste uur. We verwachten ook veel van Aangenaam Evenementen die dit jaar tekent voor het Zomerfeest. ”

Kijk voor meer informatie op www.t-parade.nl

Klik hier om de foto's van de T-Parade 2009 te bekijken >>>

T-Parade 2009

Reageer op dit bericht