Nieuws

Coolblue
Let op! Dit artikel is al 510 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Toffe werkgever: Coolblue Tilburg zoekt versterking voor nieuwe XXL-winkel

Er wordt hard gewerkt aan de gloednieuwe XXL-winkel van Coolblue in de Tilburgse binnenstad. De winkel van de internetgigant heeft een oppervlakte van maar liefst 1.300m² en zal dit voorjaar nog haar deuren openen. En natuurlijk brengt de nieuwe zaak ook heel wat nieuwe banen met zich mee. Coolblue is daarom opzoek naar werknemers in verschillende functies! Wij zetten ze even voor je op een rij. 

Vacatures bij Coolblue Tilburg

Logistiek

Op het gebied van logistiek is Coolblue op zoek naar:

Als magazijnmedewerker zorg je er onder andere voor dat online bestellingen (die in de winkel worden opgehaald) juist en tijdig verwerkt worden. Ook check je de voorraad en zorg je dat alle producten op de juiste plek liggen. Benieuwd waar je aan moet voldoen om in aanmerking te komen? En hoe jouw arbeidsvoorwaarden er bij Coolblue uitzien? Bekijk dan hier de vacatures!

Verkoop

Sta je liever in de winkel om klanten te woord te staan? De internetgigant is ook op zoek naar:

Als verkoopmedewerker help je de klanten tijdens hun aankoopproces en heb je de nodige productkennis in huis om ze te adviseren. Heb je al wat meer ervaring in retail? Dan is de functie als storemanager misschien iets voor jou! Je zorgt dan onder andere voor een gemotiveerd team en een stralende winkel. Klinkt een van deze vacatures jou als muziek in de oren? Bekijk de specificaties van de vacatures dan hier.

Transport

Ook op het gebied van transport is Coolblue op zoek naar ondersteuning:

Als een van de grootste online winkels van Nederland, moet je natuurlijk genoeg goede chauffeurs hebben. Waar je zeker aan moet voldoen? Een rijbewijs, spierballen en een goed humeur! Benieuwd welke arbeidsvoorwaarden je als chauffeur kunt verwachten? En hoe je dagen er precies uitzien? Check dan hier de vacatures!

Techniek

Ben jij erg handig? Ook dan heeft Coolblue een plekje voor jou:

Als servicemedewerker help je onder andere klanten wanneer ze problemen hebben met hun product en verricht je eenvoudige reparaties. Als telefoon reparateur kijk je wat er mis is met het apparaat en voer je eventueel een reparatie uit. Meer weten over deze technische functies? Bekijk dan hier de vacatures!

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht