Nieuws

Coolblue XXL
Let op! Dit artikel is al 460 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Coolblue XXL winkel officieel geopend: ‘misschien wel de mooiste van Nederland’

Na een gigantisch distributiecentrum op Vossenberg, heeft Coolblue vanaf op 5 april ook een eigen winkel in de Tilburgse binnenstad. Het is na Amsterdam en Den Haag de derde Coolblue XXL winkel van Nederland en volgens CEO Pieter Zwart ‘misschien ook wel de mooiste’. 

De winkel aan het Tilburgse Piusplein was een logische stap. Pieter: “Natuurlijk hebben wij hier al een magazijn, maar het is ook gewoon een hele grote stad. Nu we hier een winkel hebben is Tilburg ook echt, na Rotterdam, de tweede Coolblue stad van Nederland geworden. In het distributiecentrum werken al 500 mensen en nu in de winkel ook nog eens 35.”

De nieuwe winkel

Waarom Coolblue in een tijd van online bestellingen toch nog een winkel opent? Pieter: “Omdat we geld willen verdienen en klanten blij willen maken. Die visie schreef ik jaren geleden al op mijn studentenkamer op papier. Veel consumenten vinden het fijn om te horen, zien en proeven. Ze willen vragen stellen over producten of een product meteen mee kunnen nemen. Maar ook het servicepunt en de reparatiedienst zijn belangrijke redenen om alsnog een winkel te openen.”

Productwerelden

In de Coolblue XXL winkel vind je verschillende productwerelden: televisie, audio, laptops en desktops, witgoed en telefonie. In elke wereld vind je een groot assortiment aan producten en verschillende advieswanden. Bijvoorbeeld bij de aanschaf van een nieuwe televisie kun je snel zien welke inchmaat perfect is voor de grootte van jouw woonkamer. Of heb je tapijt en mocht je een nieuwe stofzuiger willen aanschaffen, test dan welke stofzuiger voor dit type vloer het beste werkt.

Facts & figures

  • Adres: Piusplein 26 (naast parkeergarage Koningsplein)
  • Oppervlakte: 1.300 m²
  • Je kunt meer dan 1.000 producten uitproberen
  • 5 werelden: tv’s, audio, laptops en desktops, witgoed en telefonie
  • Nieuw: een huiskamer en een smart home wand
  • 35 productspecialisten

Reageer op dit bericht