Nieuws

vakantiebaantjes
Let op! Dit artikel is al 1646 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De leukste vakantiebaantjes en vacatures in Tilburg deze week

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaantje of een nieuwe uitdaging? Geen reden om met je handen in het haar te zitten, wij hebben ook deze week weer de leukste vacatures in Tilburg voor je verzameld. Dus lees snel verder en misschien heb jij binnenkort een nieuwe job.

Werken op evenementen

Wil jij werken op de tofste festivals, concerten, televisieshows en evenementen zoals Tommorowland, Decibel Outdoor, Best Kept Secret, Festival Mundial, Lowlands en Cirque du Soleil? Het Tilburgse artlogic is op zoek naar meerdere evenementen medewerkers. Ben jij betrouwbaar, flexibel, niet vies van hard werken, collegiaal en enthousiast? Bekijk snel de vacature en solliciteer vandaag nog.

Vakantiebaantjes in Tilburg

Ben jij klaar met je examens en heb je zeeën van tijd? Dan is het wellicht een goed idee om wat bij te verdienen. Check hieronder een overzicht met leuke vakantiebaantjes.

Check hier alle vakantiebaantjes die online staan op Tilburg.com.

Werken in de horeca

Of het nu in de vakantie is, tijdens studenten-stapavonden of in het weekend: werken in de horeca is altijd gezellig. Ben jij op zoek naar een leuke functie in de horeca? Dan is er keuze genoeg!

Check hier het volledige aanbod aan horecavacatures op Tilburg.com. Naast bedieningsmedewerkers wordt er in de horeca ook gezocht naar afwassers, koks, keukenhulp, bezorgers en schoonmakers.

Werken in een winkel

Is de horeca niets voor jou en sta je liever in een winkel? Solliciteer dan op één van deze functies:

Werken als manager

Ben jij op zoek naar een baan met veel verantwoordelijkheid? Dan is werken als manager wellicht iets voor jou. Check deze functies eens om te zien of dit bij jou past:

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.

Schrijf je in voor de vacaturenieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van de leukste vacatures uit de regio Tilburg? Schrijf je dan in voor de gratis dagelijkse vacaturenieuwsbrief en ontvang dagelijks de leukste vacatures in je mailbox.Reageer op dit bericht