Nieuws

decathlon
Let op! Dit artikel is al 1011 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Decathlon opent eind van dit jaar in Tilburgse binnenstad

Wereldhave heeft een huurovereenkomst gesloten met Decathlon voor het Pieter Vreedeplein in Tilburg. De grootste sportwinkel van Nederland zal zich vanaf eind van dit jaar gaan vestigen aan het Pieter Vreedeplein 165, met een metrage van ruim 2.900 m2 in een unit op de eerste verdieping. De winkel is een goede aanvulling op de branchering van de binnenstad van Tilburg. Partijen streven er naar om nog voor de feestdagen de deuren te openen van deze  nieuwe winkel aan het Pieter Vreedeplein.

Foto: Cloakture Photography

Wereldhave werkt samen met de Gemeente Tilburg aan een sterkere binnenstad. Een gedeelte van de herontwikkeling is reeds gestart met de verbouwing van Hudson’s Bay. Half september opent Hudson’s Bay haar deuren. De komst van Decathlon gaat zeker bijdragen aan het meer onderscheidend en aantrekkelijker maken van de Tilburgse binnenstad.

Over Decathlon

Decathlon is wereldwijd de grootste sportretailer met meer dan 1100 winkels in 29 landen. Het van oorsprong Franse Decathlon heeft als missie om “sport voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken”. Dit gebeurt door een groot aantal sportartikelen voor 65 verschillende sporten aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Decathlon produceert en verkoopt sportartikelen en merken (zowel eigen huismerken – de zogenaamde passiemerken zoals Quechua, Kalenji, B’Twin en Kipsta – als andere internationale merken). Decathlon is in Nederland actief in retail sinds 2000 en heeft vestigingen in Amsterdam, Kerkrade, Best, Apeldoorn, Leeuwarden, Breda, Rotterdam, Eindhoven, Arnhem, Den Haag en Alkmaar.

Reageer op dit bericht