Nieuws

carnavalsoutfits
Let op! Dit artikel is al 294 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit zijn de carnavalsoutfits die het dit jaar helemaal gaan worden

Wij kunnen niet wachten! Carnaval komt er weer aan en Tilburg transformeert vijf dagen lang tot Kruikenstad. Tijd om je outfit samen te stellen. Maar wat gaan nu dé carnavalsoutfits worden dit jaar? We zetten het voor je op een rijtje. 

#1: Je favo karakter uit een serie

thomas-shelby

Dé hit serie op Netflix afgelopen jaar. Waarschijnlijk ga jij tijdens carnaval een hoop Thomas Shelby’s voorbij zien komen. Wil je er zo uitzien als hij? Zorg dan in ieder geval dat je een goede opscheer laat zetten bij de kapper, je blauwe kleurlenzen in doet en een lekker zonnebankje pakt van tevoren. En uiteraard mag een mooi pak en Peaky Blinders pet niet aan je outfit ontbreken. Maar eigenlijk alle gave karakters uit je favo serie zijn top: Eleven (Stranger Things), John Snow of Khaleesi (Game of Thrones), Walter White (Breaking Bad), maar ook karakters uit Orange is the New Black, Narco’s en noem maar op.

tht-carnaval2018-leaderboardgif

#2: Gewoon Boef man

Media-relletje hier, hitje daar, kech zus, records zo. Afgelopen jaar was hét jaar van Boef. Wij verwachten dat er een hoop gasten als Boef verkleed gaan en de woordgrappen met het woord ‘kech’ je om de oren gaan vliegen. Oja, en mocht je nu een dikke knipoog willen geven aan deze rel-rapper, ga dan gewoon zelf als kech.

#3: Famke Louise

famkie-louise

Ben jij op je monnie en rij je graag in een Honda of Bentley? Dan kun je natuurlijk gewoon gaan als Famke Louise. Twee vlechten in je haar, hotpants, badpak eronder en natuurlijk je eigen middelvingers als elegant accessoire.

#4: De kiel

kiel (1)

De kiel lijkt populairder dan ooit. Dat komt natuurlijk deels omdat wij de kiel goed hebben lopen promoten. We hebben zelfs een ‘kiel dragen voor beginners’-starterskit geschreven en ook een overzicht gemaakt met strijkemblemen die niet op jouw outfit mogen ontbreken.

#5: Zelfgemaakte creaties

20170226_opstoet_sfeer_JVF_025-630x420

De meeste waardering gaat uiteindelijk toch wel naar het zelfgemaakte kostuum. Ben jij weken voorafgaand al zwoegend te vinden achter je naaimachine of knutselend in je schuurtje? Dan ben jij een echte baas. Ieder jaar genieten we weer van de gaafste creaties tijdens carnaval.

#6: Darter

peter-wright

Michael van Gerwen zagen we tijdens carnaval al vaker terugkomen, maar de dartkostuums lijken ook komende carnaval weer populair te zijn. Wil jij als darter gaan maar weet je nog niet als welke darter? Ga als Peter Wright!

#7: Superhelden

20170224_carnavalkruikentochtkorteheuvel_lieselottepennings_59-630x420

Soms moet je in zulke artikelen ook gewoon eventjes naar expertise vragen. Volgens onze vrienden van Verkleedklerenonline worden superhelden outfits dé hit van carnaval. Denk bijvoorbeeld aan Hulk of Batgirl.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg

Reageer op dit bericht