Bijzondere Tweede Kerstdag op het Pieter Vreedeplein

Dickens Festijn

Op Tweede Kerstdag wordt de tijd terug gedraaid naar de tijd van Charles Dickens! Van 12.00 tot 17.00 uur verandert het straatbeeld van het Pieter Vreedeplein en de Pieter Vreedestraat in een levend negentiende eeuws tafereel. De Engelse stad van Charles Dickens herleeft hier in volle glorie.

Tal van personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver komen tot leven aangevuld met muzikaal vakmanschap. Onder meer Scrooge, de Dickens verhalenverteller, een Engelse agent met mime act, het akoestisch Dickens Trio, een heel bijzonder eenmansorkest, Dickenskoor Pure, een heuse ganzenhoeder, de enige echte kastanjepoffer en de levende kerststal met kameel doen er op deze bijzondere middag van alles aan om het jou naar de zin te maken.

Glühwein en chocomel

Uiteraard staat er ook een warme kop Glühwein of chocomel klaar en kun je aloude films en de nieuwste trailers bekijken in de pop-up winterbioscoop. Ongetwijfeld beleef je een magische middag op Tweede Kerstdag. Kom Tweede Kerstdag dus zeker een bezoekje brengen aan het Pieter Vreedeplein en de –Straat en maak deel uit van dit prachtige winterse verhaal. Het Dickens Festijn is er van 12.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.