Nieuws

Dit weekend: Open huizen route in Tilburg
Let op! Dit artikel is al 631 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit weekend: Open huizen route in Tilburg

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Of staat je eigen woning al een tijdje te koop? Dan biedt NVM Open huizen route op zaterdag 1 oktober misschien wel een oplossing. 

NVM Open huizen route

Twee keer per jaar vindt er een NVM Open huizen route plaats en op zaterdag 1 oktober is het weer zo ver. Mensen waarvan het huis te koop staat en zich voor de dag hebben opgegeven, openen hun huis voor misschien wel nieuwe bewoners. Als je op zoek bent naar een huis kun je dus zaterdag een route plannen om vrijblijvend huizen te bezichtigen.

Woonevent

Daarnaast organiseert de Rabobank op 1 oktober het ‘inspiratie en advies op Rabo woonevent.’ Op het event staan financieel adviseurs, een makelaar, een notaris, een hovenier en er is een stylist aanwezig. Op die dag kun je gratis langskomen. Al de vragen die je hebt over de financiën van het kopen van een huis kun je daar stellen. Ook kun je aan de styliste vragen hoe je het beste je huis kunt verkopen. Voor meer informatie klik dan op deze link.

Wie doen mee?

Op funda staan alle huizen die zich hebben opgegeven. Dit varieert van huizen met een waarde tot €1.500.000. Voor ieder wat wils dus. Ook op de website van funda.nl staan huizen die meedoen aan de open huizen route. Veel makelaars doen mee aan de dag, maar ook woningcorporaties als WonenBrebrug openen hun deuren.

In het kort

  • Datum: Zaterdag 1 oktober.
  • Tijd: 11:00 uur t/m 15:00 uur.
  • Het bekijken van de huizen is geheel gratis.

Reageer op dit bericht