Nieuws

streetfoodbox
Let op! Dit artikel is al 700 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Doloris wint ‘horeca-oscar’ voor meest gedurfde en verrassende horecazaak in Nederland

In een bomvol Theater Amsterdam zijn de winnaars van de Entree Awards 2019 bekendgemaakt. Het was de (0)13e editie van de ‘Oscars van de horeca’. En tijdens de (0)13e editie moest er uiteraard een Tilburgse horecazaak in de prijzen vallen. Doloris is de gelukkige in de categorie Dare Devil. 

Daarmee wist het surrealistische doolhof en de rooftopbar uit Tilburg het Rotterdamse Galeriaaa By Mangiare, Amsterdamse KIT 384, Onglet uit Maastricht en Pele Surf Shack uit Rotterdam te verslaan.

In de categorie Dare Devil worden Nederlandse horecaconcepten beloond voor hun gedurfde en verrassende ondernemerschap. De genomineerden zijn een inspiratiebron voor de industrie door buiten de gebaande paden te kijken.

Over Doloris

Doloris bestaat uit een surrealistisch doolhof en een rooftopbar. Het doolhof is een ervaring op zich, die je ervaart als een trip, maar dan zonder drugs. De aangrenzende rooftofbar is sinds de opening een populaire hotspot in Tilburg. Terwijl je geniet van het mooiste uitzicht over de stad, zorgt het personeel voor fantastische hapjes en drankjes.

Reageer op dit bericht