Nieuws

WOO HAH!
Let op! Dit artikel is al 186 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Driedaags hiphopfestival WOO HAH keert terug naar de Beekse Bergen en maakt eerste namen bekend

Gelukkig keert WOO HAH! ook in de zomer van 2021 weer terug in de achtertuin van Tilburg. Van 9 tot en met 11 juli 2021 staat het hiphopfestival weer op het programma in de Beekse Bergen. De organisatie heeft de eerste namen inmiddels bekendgemaakt.

WOO HAH! kan zich rekenen tot één van de grootste hiphopfestivals van Europa. Noodgedwongen kon het festival dit jaar niet doorgaan. Met ‘WOO HAH! All Day’ zette de organisatie in korte tijd een digitaal en interactief festival neer gevuld met live acts en niet eerder vertoonde shows van eerdere edities. De eerste 20 acts zijn: Future, Young Thug, ADF Samski, AJ Tracey, Chivv, City Morque, Frenna, Iann Dior, Jack Harlow, Lijpe, Murda Beatz, Pi’erre Bourne, Qlas & Blacka, Rimon, S10, Slowthai, Tiffany Calver, Yung Lean en Zwangere Guy. Tickets zijn verkrijgbaar via de website.

Groot gemist

Na de uitverkochte edities van 2018 en 2019 stond de organisatie van WOO HAH! in de startblokken om van 2020 een onvergetelijke editie te maken. Net als vele andere festivals kon WOO HAH! dit jaar noodgedwongen geen doorgang vinden. Een alternatief werd gevonden in ‘WOO HAH! All Day’ waar de community op interactieve wijze het festival digitaal kon beleven.

“Het verplaatsen van WOO HAH! was voor iedereen een flinke domper. Het gemis van de eindeloze energie van onze doelgroep hebben we gelukkig goed op te weten vangen met WOO HAH! All Day. Nu wordt het tijd om weer vooruit te kijken naar 2021. We zijn de afgelopen maanden druk in de weer geweest en zijn trots om Future te mogen verwelkomen als zondag headliner op WOO HAH! 2021. De komende maanden maken we nog veel meer acts bekend voor onze 2021 editie,” aldus festivaldirecteur Ruud Lemmen.

Reageer op dit bericht