Nieuws

taco bell
Let op! Dit artikel is al 286 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Feest voor fast food lovers: Taco Bell opent volgende week haar deuren

Weer een impuls voor de binnenstad en goed nieuws voor iedereen die van een lekkere vette hap houdt! Taco Bell opent op donderdag 12 oktober haar tweede Brabantse vestiging in Tilburg. De Amerikaanse fastfoodketen komt in de Heuvelpoort te zitten. 

De deuren gaan volgende week donderdag om 11:00 uur voor het eerst open op deze toplocatie in de Tilburgse binnenstad. Vanaf dan hoef je voor de wereldwijd populaire taco’s, burrito’s en quesadilla’s niet meer naar Eindhoven te rijden.

Om je alvast lekker te maken, hierbij een kleine greep uit het menu waar wij naar uitkijken: grilled breakfast burrito’s, hash browns, cinnobon delights, Dorito’s taco’s, smothered burrito’s en cheese quesadilla’s. Om je een idee te geven wat ze er hebben, check even het menu op de website van de Tex-Mex keten.

Taco Bell: 6.000 vestigingen wereldwijd

Dat de producten die Taco Bell verkoopt wereldwijd populair zijn, blijkt wel uit het feit dat de keten inmiddels ruim 6.000 vestigingen heeft. Miljoenen liefhebbers komen wekelijks naar één van de vestigingen in verschillende steden en daar hoort Tilburg vanaf komende week bij.

Reageer op dit bericht