Nieuws

Redhead Days Festival
Let op! Dit artikel is al 77 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Festival Redhead Days zoekt roodharige Tilburgse ambassadeurs

Eind augustus zetten duizenden roodharigen uit meer dan 80 landen voor het eerst voet op Tilburgse bodem. Ze komen voor het internationale roodharigen festival; het grootste evenement voor roodharigen en hun fans wereldwijd. Na ruim tien jaar heeft de organisatie Breda verlaten om neer te strijken in Tilburg. In Tilburg wonen naar schatting ongeveer 4.000 mensen met rood haar. Om alle festivalbezoekers welkom te heten in Tilburg is de organisatie op zoek naar ambassadeurs.

Heb je rood haar, woon je in of rond Tilburg, ben je tussen de 2 en 82 jaar, heb je een uurtje tijd en vind je het leuk om op de foto te gaan en gefilmd te worden, meld je dan aan via de website. De redactie maakt een selectie en deze ambassadeurs worden uitgenodigd om naar de fotoshoot te komen. Er wordt gefotografeerd op zaterdagmiddag 13 april en zaterdagmiddag 20 april. De opnames zijn in de binnenstad en duren per persoon maximaal 1 uur. De foto’s en opnames worden alleen gebruikt voor de promotie van de Redhead Days.

Redhead Days Festival

Het Redhead Days festival wordt georganiseerd op 23 t/m 25 augustus in en rond de Tilburgse binnenstad. Tijdens deze dagen zijn er activiteiten voor roodharigen. Maar fans en vrienden met een andere haarkleur zijn natuurlijk ook welkom. Gemiddeld bezoeken zo’n 40.000  mensen een of meer dagen van de Redhead Days. Hoogtepunt is de groepsfoto op zondagmiddag met gemiddeld zo’n 1500 roodharigen. De eerste Tilburgse groepsfoto wordt op zondag 25 augustus gemaakt in de Interpolistuin.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws kan door je in te schrijven voor de nieuwsbrief (via de website) of ons te volgen op Facebook.

Reageer op dit bericht