Fotograferen voor het goede doel!

Wat is er mooier dan een goed doel steunen door middel van je eigen creativiteit? Fotografieblog Fotografille.nl heeft daarom een unieke foto challenge georganiseerd. Tijdens de ‘Fotografille Fotoweek’ die woensdag 17 december van start gaat kan iedereen deelnemen om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. 7 dagen, 7 thema’s en dus 7 foto’s die allemaal gerelateerd zijn aan het goede doel van 2014: meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. 

Fotografie is een middel om emoties te uiten en zet je aan het denken. Daarom wilde Evelien Oerlemans (eigenaresse van Fotografille.nl) deze hobby van veel mensen gebruiken om de wereld een klein beetje mooier te maken.

Geld inzamelen

Voor iedere deelnemer die een week lang aan de challenge meedoet doneert Evelien één euro aan 3FM Serious Request. Om te zorgen dat het niet uit te hand loopt is er een maximum, maar het steunen van deze actie mag natuurlijk altijd! Zo heeft er zich al iemand gemeld die met Evelien meedoet en óók 1 euro per deelnemer wil doneren. Bedrijven of particulieren die deze actie willen steunen mogen dus zeker contact opnemen.

Pak je smartphone en doe mee!

Deelnemen aan de foto challenge is heel simpel. Je plaatst vanaf woensdag 17 december dagelijks  je foto binnen het thema van die dag op je openbare Instagram, Twitter of Facebook-profiel en tagt hem met de hashtag #FotografilleFotoweekSR. Op deze manier worden je foto’s automatisch gekoppeld aan de lijst met deelnemers. Woensdag 24 december wordt de balans opgemaakt en het ingezamelde bedrag overgemaakt naar Serious Request zodat het mee kan in het totaalbedrag. Pak dus nú je camera, smartphone of tablet en ga aan de slag! Het gaat niet om de kwaliteit van de foto’s maar om de zorg waarmee ze gemaakt worden.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht op www.fotografille.nl  waar woensdagochtend het artikel met het startsein online komt. Tot die tijd staat alle informatie in het de aankondiging die op de homepage te vinden is. Natuurlijk doet Evelien zelf ook mee, haar foto’s vind je dagelijks op haar Instagram-account.