Glittertattoos en schmink voor kinderen in de Piushaven

Purpurina Glitter & Sjabloon het bedrijf van Ankie Gardeniers opende 18 juli in de Piushaven unieke pop-up store. In de zomervakantie (18 juli t/m 30 augustus) worden kinderen geschminkt en krijgen ze glittertattoos in de BOUWplaats in de Galjoenstraat 37.

Ankie Gardeniers

Al vele jaren schminkt de Tilburgse Ankie Gardeniers op kinderfeestjes, evenementen en bedrijfsfeesten honderden kinderen. Omdat ze het geweldig vind om blije kindergezichtjes te zien stralen is ze daarnaast in 2014 gestart met glittertattoos.

Unieke sjablonen

Omdat ze het aanbod op internet te eenvoudig vond besloot ze om zelf kwalitatief hoge en unieke sjablonen te ontwerpen. Inmiddels bied ze via haar webshop www.glittersjabloon.nl meer dan 250 verschillende tattoos aan.

Pop-up store

Deze zomer volgt de volgende stap; het openen van een pop-up store. In de zomervakantie op woensdag-, vrijdag-, zaterdag en zondagmiddag kan iedereen zonder afspraak langskomen om zich te laten schminken of om glittertattoos te laten zetten. Daarnaast zijn alle sjablonen en kleuren glitters te koop zodat jong & oud zelf aan de slag kan.

Met het openen van de pop-up gaat een langgekoesterde droom in vervulling en Ankie kijkt er naar uit om zoveel mogelijk Tilburgers in haar pop-up store te mogen verwelkomen.

Meer informatie over de pop-up store is te vinden op facebook.com/glittersjabloon