Nieuws

Nielson
Let op! Dit artikel is al 180 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Hitkanon Nielson komt naar 013

Met het succes van zijn laatste album ‘Diamant’ op zak, komt Nielson op donderdag 21 november voor een wervelende show naar 013. De kaartverkoop is per direct gestart via 013.nl

Sinds zijn doorbraak als één van de finalisten van het programma ‘De Beste Singer Songwriter Van Nederland’ in 2012 is Nielson niet meer weg te denken uit de Nederlandse popscene. De Nederlandse zanger wist het land in te pakken met aanstekelijke popsongs zoals ‘Beauty & de Brains’, ‘Weet Je Wat Het Is’ en ‘Mannenharten’.

Diamant

Na twee albums zocht Nielson een meer elektronische sound op voor zijn nieuwe album, Diamant. Op dit nieuwe album maken we kennis met de donkere kant van de zanger. Hij doorliep een groeiproces waarin hij leerde om grenzen te verleggen en uit zijn comfortzone te stappen. Met resultaat: het album Diamant werd bekroond met maar liefst twee Edison Pop Awards.

Tickets

Tickets voor zijn show op 21 november (om 19.00 uur) zijn per direct verkrijgbaar via deze link. De kosten bedragen €22,90 inclusief servicekosten.

Reageer op dit bericht