Nieuws

hollandse glorie festival
Let op! Dit artikel is al 96 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Hollandse Glorie Festival komende zomer terug in het Reeshofpark

Ook dit jaar kun je in het Reeshofpark genieten van het Hollandse Glorie Festival. Op zaterdag 29 juni 2019 staat de tweede editie van het festival op het programma. 

Vorig jaar stond de eerste editie op het programma en de reacties waren lovend. Meer dan 3.000 bezoekers kwamen op het festival af en keken net als de organisatie terug op een geweldige dag. Daarom heeft de organisatie besloten om ook dit jaar Hollandse Glorie Festival te organiseren.

Dit jaar kun je nog meer artiesten verwachten, zijn de podia groter, is er meer entertainment, zijn er meer foodtrucks en heeft het terrein er met het Schrobbelèr feestcafé een nieuwe area bij.

Mainstage

Vele artiesten maken deze zomer hun opwachting op de mainstage. Zo treden onder andere Tino Martin, Django Wagner, John West, Het Feestteam, Raymon Hermans, Zanger Kafke, Wesley Klein en Henk Dissel op. Ook Jordy van den Boer, Frank Smeekens en DJ Max Miller zijn van de partij.

Foute tent met Qmusic

Wie fan is van het foute uur op Qmusic kan zijn of haar hart ophalen. Want in de foute tent komen de hele dag de allergrootste foute hits voorbij. Ook treden er artiesten op die je zeker niet mag missen. Denk bijvoorbeeld aan Def Rhymz, DJ Ramo en Buren van de Brandweer. Ook Qmusic The Party is met Qmusic radiodj’s aanwezig.

Schrobbelèr Feestcafé

Het Schrobbelèr Feestcafé is een nieuwe area op Hollandse Glorie Festival. Je kunt hier lekker feesten en meezingen tijdens optredens van Henry Huijsmans, DJ Gewoon Geert en DJ Tommy Santo.

Meer informatie

De kaartverkoop is inmiddels begonnen en de eerste 1.000 early bird tickets waren binnen een paar uur verkocht. Zorg dus dat je tijdig kaarten aanschaft. De reguliere kaarten zijn voor €20,- te koop via de voorverkoopadressen en via de website. 

Kluisjes zijn aanwezig, toegang is mogelijk vanaf 18 jaar en het festival duurt van 15:00 – 23:00 uur.

Reageer op dit bericht