Nieuws

horeca binnenstad
Let op! Dit artikel is al 359 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuwe horeca in de binnenstad: Van speciaalbiercafé tot Peruaans eten

We kunnen hier nu neer gaan zetten dat Tilburg in ontwikkeling is met een aantal voorbeelden erbij, maar we gaan er vanuit dat jullie dat al wel weten. Maar omdat deze ontwikkelingen zo hard gaan, kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom nu een artikel met de wijzigingen op het gebied van horeca in de binnenstad.

Uitgaan

Honderden speciaalbieren bij Jay’s in Extase

Na een flinke verbouwing is Jay’s in Extase inmiddels geopend aan de Heuvelring. Wat je kunt verwachten? Honderden speciaalbieren en optredens van verschillende muzikanten.

Amerikaans bier, live-muziek en comfortfood

Dat is wat je kunt verwachten bij The Cat’s Back aan de Paleisring. De compleet verbouwde zaak opent in het eerste weekend van februari. Vrijdag 2 februari kun je voor het eerst de uit Amerika geïmporteerde bieren proeven en kun je tot in de late uurtjes door dansen.

Uiteten, snelle hap of kop koffie

Jamie’s Pizzeria naar Pieter Vreedeplein

Dit gaat inderdaad over het pizza-concept van de Britse beroemde tv-kok Jamie Oliver. De pizzeria opent in meerdere steden in Nederland, waaronder in ons eigen Tilburg. Jamie’s Pizzeria opent medio maart in het voormalige Jack’s Cuisine.

Afghaans maakt plaats voor Peruaans in BANK15

Er hebben wat wijzigingen plaatsgevonden in BANK15 aan de Spoorlaan. Afghaan Shambosa is inmiddels vertrokken en het verzamelpand is aangevuld met Marcia’s Taste of Peru. Ook De Groene Chef maakt inmiddels furore in het pand en BroodjePerCentimeter heeft de avondkaart uitgebreid met verschillende soorten vlees.

BijZestig in de Willem II straat

Eten, koffiedrinken, winkelen en een bed en breakfast; dat is hetgeen wat BijZestig in de Willem II straat gaat doen, zo valt te lezen in het artikel van Stadsgezicht Tilburg. Je kunt er van woensdag t/m zaterdag terecht voor koffie, heerlijke appeltaart of typische familiegerechten.

McDonalds vijf weken dicht

Na carnaval sluit McDonalds vijf weken haar deuren voor een verbouwing. De Tilburgse vestiging op het Piusplein krijgt bijvoorbeeld een McCafé. Wil jij nog een BigMac of Quarter Pounder scoren omdat je niet vijf weken zonder kunt? Dan kan dat t/m 18 februari.

Bosnisch eetcafé aan de Heuvelring

Hoewel het nog een hele poos duurt, ze openen namelijk pas medio april, verheugen we ons al op de komst van Bosnisch eetcafé Klopa. Van ‘heel veel vlees’ tot lekkere salades en van Ćevapčići tot Bosnische bonensoep; je kunt het er straks krijgen.

Reageer op dit bericht