Indrukwekkende Spierendag in de Winter Efteling

Op zondag 11 november werd de jaarlijkse Spieren voor Spierendag georganiseerd, dit keer in de Winter-Efteling. Doel van de dag is om kinderen met een spierziekte (én hun familie) een onbezorgd dagje uit te bezorgen.

De Stichting Spieren voor Spieren en haar partner Rocks ’n Rivers Outdoor & Evenementen uit Tilburg, trakteerde maar liefst 310 families (totaal 1830 personen) op een fantastische dag. Onder leiding van boegbeeld en ambassadeur Louis van Gaal, waren meer dan 50 vrijwilligers actief om de kinderen te vermaken. Ze werden geholpen om alle attracties in te kunnen.  Daarnaast waren er veel extra winterse opdrachten zoals het sneeuwbal rollen, bobslee fotoshoot en curling. Deze activiteiten waren speciaal aangepast voor de kinderen in een rolstoel of met beperkte spierkracht. Kortom een indrukwekkende dag met een goed gevoel voor iedereen!
 
Ook volgend jaar wordt de Spieren voor Spierendag weer belangeloos georganiseerd en wel op 8 september in Dolfinarium Harderwijk. Rocks 'n Rivers zal ook dan weer een groot stuk van de organisatie en begeleiding op zich nemen. We hebben er nu al zin in!