Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 417 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Data, tickets & prijzen: alle info over de kaartverkoop bekerfinale Willem II op een rij

Op 5 mei trekt Tilburg massaal naar de Rotterdamse Kuip: dan staat Willem II namelijk voor de vierde keer in de clubhistorie in de bekerfinale. Wil jij deze finale tegen Ajax zeker niet missen? Let dan goed op! De kaartverkoop start namelijk op maandag 8 april om 17.00 uur. 

Inmiddels heeft Willem II ook meer bekendgemaakt over de prijzen van de tickets, de verschillende verkoopfasen en de beschikbare stadionvakken.

Prijzen & tickets

Er zijn twee verschillende manieren waarop je op 5 mei naar de bekerfinale af kunt reizen: door middel van een buscombi of een autocombi. Het is dus niet mogelijk om op eigen houtje naar het stadion te vertrekken. Per ticket gelden verschillende prijzen:

  • Buscombi (toegangskaart + vervoerskosten): €47,-
  • Autocombi (toegangskaart): €38,50. Hierbij is het afnemen van een parkeerkaart per auto verplicht (á €12,50)*

*  Voor de autocombi geldt dat in iedere auto tussen de vier en zes personen moeten zitten. In totaal zijn er maar 900 parkeerkaarten beschikbaar. Het wordt daarom aangeraden om onderling te inventariseren wie er van dit ticket gebruik wil maken en vervolgens gezamenlijk de autocombi te bestellen. Bekijk hier de handleiding voor het bestellen van de autocombi.

(Online) verkoop

De verkoop van de tickets gebeurt enkel online. Mocht je hulp nodig hebben bij het bestellen van de tickets, dan kun je iedere werkdag van 9.00 tot 17.00 uur terecht bij de receptie in het stadion. Ook kun je telefonisch geholpen worden bij het bestelproces. Hiervoor kun je contact opnemen via 013-5490590. Naast de vaste openingstijden zijn er drie dagen waarop Willem II zowel telefonisch, via de chat en bij de receptie extra lang geopend is:

  • Maandag 8 april t/m 20.00 uur
  • Woensdag 10 april t/m 20.00 uur
  • Dinsdag 16 april t/m 20.00 uur

Verschillende fasen

Willem II heeft ervoor gekozen om de verkoop van de tickets op te delen in verschillende fasen. Let op: alleen in de eerste drie fasen is het mogelijk om een vervoerswijze te kiezen.

  • Fase 1 (8 t/m 12 april): seizoenkaarthouders kunnen één autocombi of buscombi bestellen
  • Fase 2 (15 & 16 april): seizoenkaarthouders kunnen twee autocombi of buscombi kaarten bijbestellen
  • Fase 3 (16 april): geregistreerde supporters (zonder seizoenskaart) kunnen één kaart per account bestellen
  • Fase 4 (17 t/m 19 april): supporters die als vervoerswijze voor de bus hebben gekozen, ontvangen in fase 1, 2 of 3 een couponcode. In fase 4 kies je met deze code online voor een bus en daarmee ook het vak. Want elke bus is gelinkt aan een vak.

Wil je meer weten over het precieze tijdschema van de kaartverkoop? En over de vakken waar je met verschillende tickets uit kunt kiezen? Kijk dan even op de website van Willem II voor meer informatie!

Reageer op dit bericht