Nieuws

Let op! Dit artikel is al 616 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Intermezzo opent een tweede vestiging in voormalige pand Limon

Goed nieuws voor de ijsliefhebbers in Tilburg! IJssalon Intermezzo opent in april – nog voor Koningsdag – een nieuwe vestiging in het centrum van Tilburg. 400 meter verderop om precies te zijn, in het pand waar voorheen ijssalon Limon zat. De locatie tegenover McDonalds krijgt een Intermezzo jasje met een Italiaans tintje.

Volgens eigenaar Raymond Heijnekamp is de nieuwe vestiging van Intermzzo een goede toevoeging aan de bestaande salon op de hoek van de Heuvelring/Spoorlaan. “Het is een goede locatie voor winkelend publiek, zit dichtbij een horecaplein en het heeft een terras midden in de zon.” Ook de pui die volledig open kan waardoor het terras en de salon één worden, is volgens Raymond een pluspunt.

Italiaans tintje

Ook niet onbelangrijk: de uitgebreidere horecavergunning op het pand. Hierdoor krijgt Intermezzo ook de mogelijkheid alcohol te schenken. In deze vestiging met Italiaans tintje kan dus naast het vers gemaakte Italiaanse ijs ook een wijntje of wafel worden genuttigd. “Toch lekker om in het zonnetje de bediening een lekkere Prosecco te laten brengen.”

Nieuwe locatie

Intermezzo was al een tijdje op zoek naar een tweede of zelfs derde locatie in Tilburg. “Het was niet direct de bedoeling om 400 meter verderop te openen, maar het pand stond leeg en ik werd benaderd.” Het openen van een tweede locatie is zeer welkom, want ‘soms was het te druk om alles te verwerken’. Voor een mogelijke derde locatie zijn overigens nog geen concrete plannen, maar als deze er komt zou de locatie wat Raymond betreft richting de Reeshof zijn.

Intermezzo hoopt enkele dagen voor Koningsdag de nieuwe vestiging te kunnen openen aan Heuvelring 226. De zaak wordt naast Raymond gemanaged door Peter van Seters en Pim van der Velden. Net als de huidige vestiging is de ijssalon van tot en met oktober geopend en sluit de zaak in de winterperiode tot maart.

 

Reageer op dit bericht