Kingo voelt zich een filmster in de Euroscoop

Kingo

Kingo heeft woensdagmiddag 1 april de Euroscoop in Tilburg bezocht. Hij was daar omdat de nieuwe kinderfilm ‘Home’ voor het eerst draaide. De mascotte van Willem II wilde dat natuurlijk niet missen en besloot om naar de bioscoop te gaan.

Filmster Kingo

Eenmaal aangekomen bij de Euroscoop stormden alle kinderen gelijk op hem af. Als een ware filmster ging Kingo met alle kids op de foto. “Ik voelde mij echt een filmster door al die aandacht,” zei de mascotte van Willem II na afloop. Kingo nam ruim de tijd om in de foyer met iedereen op de foto te gaan, handen te schudden en handtekeningen uit te delen. Net voor het begin van de film kwam Kingo zaal 5, waar de film ‘Home’ draaide, binnengelopen. “Wat er daar gebeurde was ongekend,” liet een blije Kingo weten. “Alle kinderen kwamen bij mij staan. Het was echt super gezellig in de Euroscoop!”

Foto’s

Foto’s van Kingo bij de Euroscoop zijn te bekijken via zijn officiële Facebookpagina.

Instagram

Kingo is hip, daarom heeft de mascotte een eigen Instagram-pagina. ook nog een aantal foto’s geplaatst. Volg hem op Instagram om de leukste foto’s van zijn activiteiten te zien!