Nieuws

Open Dag van Factorium
Let op! Dit artikel is al 823 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit weekend: open dag van Factorium Podiumkunsten

Altijd al iets willen doen met dans, theater, musical of muziek? Kom dan zondag 17 september van 13.00 tot 16.00 uur naar de Open Dag van Factorium Podiumkunsten op de hoofdlocatie in Tilburg! Volg je al lessen? Dan is deze Open Dag een goed moment om mensen in jouw omgeving kennis te laten maken met wat jij zoal doet bij Factorium Podiumkunsten.

Foto: Bas Haans

Een uitgebreid programma

Er is een uitgebreid programma waarbij je op je gemak kunt rondkijken en er zijn legio mogelijkheden om ook al de stoute podiumkunstschoenen aan te trekken en mee te doen! In de Factoriumzaal geniet je van muziek en diverse dans- theater- en musicalvoorstellingen. Speciaal voor het hele gezin! Je kunt openbare repetities bijwonen, instrumenten uitproberen op de Muziekmarkt en meedoen aan allerlei workshops. Ook is er informatie verkrijgbaar over het nieuwe cursusaanbod in het komend seizoen 2017/2018.

Er is tijdens de Open Dag ook een programma dat speciaal gericht is op de allerkleinsten met onder andere peuter- en kleuterdans en zelfs muziek op schoot voor baby’s (vanaf 6 maanden)!

Voor meer informatie en het programma kun je ook op de website van Factorium kijken.

Reageer op dit bericht