Nieuws

cvt doe het zelf uitverkoop
Let op! Dit artikel is al 126 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Koopjesjagers opgelet: CVT Doe Het Zelf sluit en biedt voorraad tegen hoge kortingen aan

Het is jammer maar waar. CVT Doe Het Zelf op het Lieve Vrouweplein sluit binnenkort na tientallen jaren de deuren. In een interview met het Brabants Dagblad laat eigenaar Bas van Tilburg al weten met pijn in het hart te vertrekken. 

Met het einde van de zaak gaat de enige doe-het-zelf-zaak in de Tilburgse binnenstad van Tilburg verloren. Maar voordat ze weggaan, kunnen koopjesjagers nog profiteren van fikse voordelen. Ze verkopen bepaalde partijen en artikelen namelijk extra voordelig momenteel.

Op=op: bepaalde artikelen en partijen extra voordelig

Maar waar moet je dan zoal aan denken? Denk aan fikse kortingen op luxe laminaat, steigerhout, prachtige industriële binnendeuren, showroommodellen van schuifdeurkasten en veel meer. De volledige voorraad gaat eruit tegen fikse kortingen dus er is voor iedereen wat wils te kopen. De kortingen variëren van 35 tot 60% en op is ook echt op.

Een deel van de aanbiedingen kun je op de website en op Facebook vinden. Maar voor alle kortingen kun je het beste de winkel bezoeken aan het Lieve Vrouweplein.

Over CVT Doe Het Zelf

De rijke historie vanaf 1937 van CVT spreekt voor zich en de vestiging op het Lieve Vrouweplein is al meer dan 75 jaar een vertrouwde naam in Tilburg en omstreken. Jaren geleden waren er talloze doe-het-zelf-zaken in het centrum van Tilburg, nu is CVT nog de enige in het centrum.

Bij CVT vind je nog ijzerwaren per stuk, elektrische en handgereedschappen, verf, lijmen en kitten, maar kun je ook je hout en plaatmateriaal van verstekkanten laten voorzien of van een zogenaamd duivenjagerprofiel. Ze maken er sleutelsmengen er verf precies op kleur en hebben echt verstand van de producten die ze verkopen.

Oftewel: een betrouwbare zaak met vakkundig personeel die voor iedere klant de juiste oplossing weet te vinden. De medewerkers in de zaak zijn dan ook vertrouwde gezichten die je kunnen voorzien van het beste advies. Wil je een keer langskomen voor advies en profiteren van de flinke kortingen die momenteel gelden? Dat kan tot 1 juli! Check hieronder de openingstijden:

  • Maandag 09:00 – 18:00 uur
  • Dinsdag 09:00 – 18:00 uur
  • Woensdag 09:00 – 18:00 uur
  • Donderdag 09:00 – 20:00 uur
  • Vrijdag 09:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag 09:00 – 17:00 uur

 

cvt doe het zelf

Reageer op dit bericht