Deze zondag: kunstmarkt in de Nieuwlandstraat

Houd je van kunst, muziek en theater? Dan moet je zondag 28 september in de Nieuwlandstraat in Tilburg zijn. Tijdens de jaarlijkse Nieuwlandstraat Heef’T-dag organiseren de winkeliers van deze straat namelijk een kunstmarkt met muziek en theater.

Kunst en theater 

Kunstschilders, glaskunstenaars en beeldhouwers. Door de hele Nieuwlandstraat staan ruim vijftig kramen waar amateur kunstenaars hun mooiste stukken presenteren. De Fontys Hogeschool brengt deze middag straattheater. Ook laat een koor de hele middag op verschillende locaties in de straat liederen ten gehore brengen. In het kader van Tilburg Dans stad geven verschillende dansers op diverse locaties dansvoorstellingen.

Muziek

In de Engelse tuin (Vijfsprong) komt een podium te staan waar twee bands die middag zullen spelen. Om twee uur trapt de Tilburgse band ‘Respect Elvis’ af, semi akoestische gitaar en zang, die Elvis liedjes op een bijzonder mooie manier brengen. Om half vier komt de Eindhovense band Johnny Panic spelen, een geweldige Doors cover band, met bekende en minder bekende Doors nummers. In het verlengde gedeelte van de Heuvelstraat (tegenover Happy Italy) komt een kleiner podium te staan waar verschillend lokale artiesten hun opwachting zullen maken.

Kunstmarkt Nieuwlandstraat

Nieuwslandstraat Tilburg
13.00 uur- 17.00 uur
Entree: gratis