Landgoed Groenendael organiseert Open Dag voor Ronald Mc Donald huis in Tilburg

Hilvarenbeek 26 augustus 2013 – Op zaterdag 7 september a.s. zal er op het terrein van Groenendael Hotel & Conferentiecentrum diverse activiteiten worden georganiseerd om zo sponsorgeld in te zamelen voor het Ronald Mc Donald Huis Middenwest-Brabant in Tilburg. Een initiatief om natuurlijk enerzijds dit geweldige goede doel te steunen, maar aan de andere kant om de inwoners van Hilvarenbeek e.o. een gezellige dag en een ‘kijkje in de keuken’ van Groenendael te bieden.

Alle opbrengsten komen volledig ten goede aan het Ronald Mc Donald huis in Tilburg
Het conferentiecentrum en het kasteel op het landgoed zal van 11.00 – 18.00 uur geopend zijn voor bezoekers om een kijkje te nemen op de locatie. Natuurlijk is het ook mogelijk om de recentelijk gerenoveerde hotelkamers in het conferentiecentrum te aanschouwen!

Op het terrein zullen diverse activiteiten zijn. Zoals veel woonwijken in Hilvarenbeek onlangs hebben gedaan, heeft ook Groenendael een heuse garage verkoop. Denk hierbij aan onder andere hotelporselein en meubilair. Daarnaast is er ook een kleine braderie waar diverse (streek) producten worden verkocht. Deze zijn allemaal belangeloos gesponsord door leveranciers van Groenendael.
Verzamel al de overtollige garagevoorraad uit uw straat/wijk of breng uw Brabantse streekproducten onder de aandacht en huur op Groenendael een marktkraam. Op deze wijze verkoopt u niet alleen uw eigen spulletjes/producten, maar steunt u middels de kraamhuur van € 25,- per kraam ook het Ronald Mc Donald huis in Tilburg!

Sportiviteit en gezelligheid
Het is mogelijk om een (mini) workshop te volgen en je sportieve capaciteiten te tonen. Denk hierbij aan een tennis clinic verzorgt door Miel van Berkel. Ook een stormbaan kan hierbij natuurlijk niet ontbreken! Er zal een survivalparcours worden uitgezet in de bossen van Groenendael. Voor de kinderen is er een miniparcours uitgezet en staat er een springkussen zodat ook zij hun sportiviteit en behendigheid kunnen tonen.

Er is een gezellig terras met een bar voor een hapje en een drankje. De keukenbrigade van Groenendael zorgt voor deze culinaire invulling met o.a. een BBQ.

“We willen graag iets organiseren op ons terrein waarmee we enerzijds Groenendael openstellen voor de inwoners en bedrijven van Hilvarenbeek e.o. en anderzijds een goed doel een warm hart toe dragen. Daarom hebben we gekozen voor een dag die de mensen aan elkaar bindt door sportiviteit en gezelligheid. Om er dan tevens een goed doel aan te koppelen vangen we twee vliegen in één klap! De volledige dag zal worden geleid door vrijwilligers en vanzelfsprekend door de hulp van velen sponsoren. We zijn dan ook erg blij met de hulp van o.a. Rocks n Rivers, GH Events, AV Partners, Brabant Sport en Spelverhuur en MvB Personal Training.” Aldus Bram Meijer, general manager van Groenendael Hotel & Conferentiecentrum.

Voor meer informatie of het huren van een marktkraam
Bel naar telefoonnummer 013 – 505 74 44 en vraag naar Maartje Dekkers of stuur een mail naar info@groenendael.nl t.a.v. Maartje Dekkers