Leukste vacatures van Tilburg: logistiek, parttime & creatief

leukste vacatures

Als jij met tegenzin je werkweek begint, droomt van een nieuwe baan en graag in je eigen stad werkt, wordt het tijd om te solliciteren! Wij helpen je met alle liefde en hebben weer wat toppers uit onze vacaturebank op een rijtje gezet. Deze week lichten we er een aantal uit in de categorieën logistiek, parttime en creatief.

Logistiek

Hard werken, zorgen dat de boel op plaats van bestemming komt en lekker verdienen. Een baan in de logistiek is voor bikkels. Mocht jij er nu zo één zijn, check dan de 24 vacatures in de vacaturebank of deze toppers:

Parttime

Als je studeert, een paar kids hebt of starter bent, wil je soms helemaal niet fulltime aan de slag. Gelukkig zijn er ook parttime banen in Tilburg te vinden!

  • Uno Tilburg zoekt een parttimer voor in hun tabak speciaalzaak (15 – 25 uur)
  • ASA Tilburg zoekt winkelvoorraad tellers van minimaal 18 jaar (10 – 12 uur)
  • Grill-ig zoekt parttimers voor in de keuken en bediening (uren variabel)
  • B-Sportief zoekt een fitnessinstructeur voor in de avonduren
  • Proti Cleaning zoekt een schoonmaker voor in de middag- en avonduren (8 uur)
  • Van Arendonk is op zoek naar weekendhulp
  • Kroonstadsupport zoekt een intercedent(e) (20 – 28 uur)

Creatief

Ben jij creatief en uit je dat ook graag in je werk? Zorg dan dat je die baan van je dromen te pakken krijgt! We hebben een aantal creatieve banen in Tilburg en omgeving op een rijtje gezet. Solliciteer snel, want deze functies zijn populair!

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.