Nieuws

de nieuwe vorst
Let op! Dit artikel is al 381 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Maas Theater zoekt kindje van 6 tot 10 jaar voor familievoorstelling in Tilburg

Maas theater en dans is op zoek naar een kind uit Tilburg, dat op zondag 10 maart 2019 mee wien spelen in de voorstelling Hallo familie in De NWE Vorst. Hallo familie is een wonderlijk warme familievoorstelling over het thema familie, een carnavaleske optocht met veel grappige en onverwachte gasten.

Regisseur Moniek Merkx mixt theater en dans tot een wonderlijk warme voorstelling voor iedereen van 8 tot 108 jaar.

Op zoek naar een meespeler (6-10 jr) uit Tilburg

Naast zeven professionele performers speelt er in elke voorstelling één oma en één kind mee in de voorstelling Hallo familie. De oma’s zijn al gevonden maar in een aantal steden zoekt Maas nog naar een kind dat wil meespelen. Ook voor de voorstelling in De NWE Vorst in Tilburg op 10 maart 2019 zoekt Maas theater en dans een jongen of meisje (6 t/m 10 jaar) met lef die/dat het niet eng vindt om af en toe in zijn/haar eentje op het podium te staan en misschien wel te dansen en te zingen.

Aanmelden

Kinderen die zich willen aanmelden, kunnen tot uiterlijk 14 november een filmpje insturen naar Maas. Kijk op www.maastd.nl/meespelen voor meer informatie. Regisseur Moniek Merkx en coördinator van het meespeelproject Sara Giampaolo maken een keuze. Eind november wordt bekend welk kind er zal meespelen in Tilburg.

Reageer op dit bericht