Nieuws

194326_veralogo_nieuws_080811.jpg
Let op! Dit artikel is al 2235 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Marlies de Wit foto expositie ‘Vera’ in Emmapassage

Fotografe Marlies de Wit exposeert in de maand augustus met haar werk in het NachtburgemeesterBureau dat gevestigd is in de Emmapassage in Tilburg. De titel van de expositie is “Vera” en verwijst naar haar afstudeerwerk, een vierluik in magisch realistische sfeer. Verder geeft zij een blik op haar werk van de afgelopen vier jaar.

Marlies de Wit is afkomstig uit Eindhoven (1959) en sinds 2007 woonachtig in Maarssen. Vier jaar geleden is zij begonnen met de opleiding vakfotografie bij Stichting Statief in Utrecht, in juli is zij afgestudeerd. Het vierluik “Vera” bestaat uit vier werken, elk opgebouwd uit vier foto's. Het lijken steeds stills uit een film te zijn, een poëtisch verhaal tussen droom en werkelijkheid. Marlies heeft er haar eigen beleving bij maar iedereen kan er een eigen verhaal in zien. De werken zijn afgedrukt op bariet papier waardoor de mooie warme kleuren extra goed tot hun recht komen. Verder heeft Marlies in de sfeer van haar foto's een “huiskamertje” ingericht met een ouderwetse pick-up waar door haar gekozen bijpassende muziek gedraaid kan worden. 

De werken zijn afgedrukt op bariet papier waardoor de mooie warme kleuren extra goed tot hun recht komen. De werken zijn 90 x 60 cm.

De tentoonstelling 'Vera' is geopend op donderdag 28 juli om 18.00 en is tot en met zaterdag 27 augustus te bekijken en te beluisteren. Openingstijden op donderdagen van 18.00  tot 21.00 uur en op vrijdagen van 12.00 tot 17.00 uur. Verder is Marlies de Wit zelf aanwezig op de laatste expositie dag, zaterdag 27 augustus van 12.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie over het werk van Marlies de Wit: http://marliesfotografie.wordpress.com

Reageer op dit bericht